header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Metsästyskengät

alakategoria_ylakuva

Metsästyskengät ovat tärkeä asia täydellisen metsästyspäivän saavuttamiseen. Kenkien merkitys iloiseen mieleen on varsin suuri, sillä kuka haluaisi kävellä pitkän päivän jalat märkinä ja vesikelloilla kengissä, jotka eivät pidä vettä tai lämmitä? Hyvät metsästyskengät muistuttavat rakenteeltaan ja toiminnoiltaan vaelluskenkiä.

Toimivien metsästyskenkien ominaisuuksia

Tärkein seikka, joka metsästyskengissä tulee varmistaa, on kenkien koon sopivuus. Sillä ei ole väliä, kuinka teknisesti toimivat kengät ovat, jos ne alkavat hiertää jo muutaman tunnin kävelyn jälkeen. Toinen asia, mihin tulee kiinnittää huomiota, on kenkien ominaisuudet. Metsästyskengillä tulet kävelemään pidemmän aikaa kuin tavallisesti arkena, joten haluat varmasti, että jalkojasi ei ala särkeä eivätkä ne kastu.

Metsästyskenkiä valitessa kannattaa tarkistaa kenkien pohjan rakenne, materiaali ja vaimennus. Myös kenkien pintamateriaali on tässä suuressa osassa, sillä metsästyskengissä on oltava vedenpitävä kalvo, joka suojaa jalkojasi huonommillakin keleillä. Lisäksi kenkien tulisi olla varreltaan riittävän korkeat ja rakenteeltaan varsin tukevat. Kiinnitä siis huomiota myös kengän malliin ja muihin ominaisuuksiin, jotta löydät juuri itsellesi täydelliset metsästyskengät.

Viimeisenä huomioon otettavana asiana metsästyskenkien hankinnassa on tietysti kenkien ulkonäkö. Kun sijoitat hyviin jalkineisiin, haluat tietysti, että ne myös miellyttävät silmiäsi.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja