header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Metsästyshanskat

alakategoria_ylakuva

Metsästyshanskoja valittaessa on otettava huomioon monta asiaa. Ensiksikin se, missä ja milloin niitä käytetään. Onko käyttäjä passimies vai ampuja ja minä vuodenaikana hanskoja aiotaan käyttää. Hanskojen on oltava sopivat käyttötarkoitukseen, mutta niiden on oltava myös monipuoliset ja tietenkin kestävät. Hanskojen tulee myös istua hyvin käteen.

Tärkeitä ominaisuuksia metsästyshanskoja valittaessa

Ampujalle sormikkaat ovat paras vaihtoehto. Kädet pysyvät niissä lämpiminä, kunnes tulee aika painaa liipasinta. Etusormi ja peukalo on saatava esille nopeasti ja sormikkaissa tämä onnistuu parhaiten. Sormikkaissa on monesti vielä vetoketju- tai tarrakiinnitys, jolla saa liipasinsormen vapaaksi ja aseen käsittely on helppoa ja kätevää.

Passimiehelle puolestaan tärkeintä on käsien pysyminen lämpimänä. Neopreenihanskat, joissa on fleecevuori, ovat tähän tarkoitukseen sopivimmat. Kylmällä ja kostealla ilmalla käsien pysyminen lämpiminä, kuivina ja käyttökunnossa on äärimmäisen tärkeää. Useat hanskat ovat Gore-Tex® kalvolliset, jolloin edellä mainitut ominaisuudet ovat taatut.

Kämmenosaan ommeltu mokkavahviste takaa erinomaisen pidon. Hanskoissa on hyvä olla myös ranteita suojaavat varret ja niissä kiristysmahdollisuus, esimerkiksi tarranauhalla. Varsi voi olla myös joustavaa neulosta. Joitakin metsästyshanskoja ei tarvitse riisua kosketusnäyttöä käytettäessä, sillä niissä on sormenpäässä älymateriaalia, joka toimii kuten iho.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja