header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Metsästysliivit

alakategoria_ylakuva

Valikoimastamme löydät laadukkaat metsästysliivit. Toimivassa ja tarkoituksensa täyttävässä metsästysliivissä on useita käytännöllisiä taskuja sekä kiinnitysmahdollisuuksia ja läpivientejä useille erilaisille metsästyksessä tarvittaville esineille. Liivin taskuissa kulkevat mukana kätevästi esimerkiksi metsästysradio ja antennit sekä monenlaiset tarvikkeet, koirien paikannuslaitteet ja paljon muuta.

Metsästysliiveihin käytettävät materiaalit ovat laadukkaita. Niiden ominaisuuksiin kuuluu tuulenpitävyys, veden hylkivyys sekä lämmittävyys kylmällä ilmalla. Usein materiaalina käytetään kestävää ja hiljaista mikrokuitua, joka on myös helppo pitää puhtaana. Kevyt, joko vuorillinen tai vuoriton, liivi kulkee vaivatta mukana ja sen voi myös pukea helposti muiden vaatteiden päälle. Kaksisuuntaisella vetoketjulla varustetut liivit ovat erityisen helposti puettavia ja riisuttavia.

Hirvieläinten metsästyksessä käytettävän vaatetuksen väreistä on annettu metsästysasetus vuonna 2013. Tätä nykyä metsästysvaatteiden värit voivat olla joko oranssi tai oranssin punainen huomioväri. Vaatteen ei tarvitse kuitenkaan olla kokonaan huomiovärinen, vaan riittää että huomioväriä on vähintään kaksi kolmasosaa vaatteen ja päähineen näkyville jäävästä pinta-alasta.

Metsästykseen suunniteltuja liivejä on saatavilla useissa eri kuoseissa. Kuoseihin yhdistyvä huomioväri erottuu hyvin metsässä ihmisen silmään, mutta eläimen silmä ei sitä erota. Turvallisuus ennen kaikkea!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja