header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Metsästyspaidat

alakategoria_ylakuva

Metsästettäessä kohdataan haastavia olosuhteita, jotka vaativat metsästäjältä kunnollisen vaatetuksen. Asianmukaisen pukeutumisen ansiosta myös metsästäminen sujuu mukavammin ja miellyttävämmin. Metsästyspaidassa, kuten kaikissa muissakin metsästysvaatteissa, tärkeintä on vaatteiden toiminnallisuus. Toiminnallisin ominaisuuksin varustettu metsästyspaita onkin kerrassaan loistava hankinta, sillä sen materiaali on kevyttä ja joustavaa, hengittää tehokkaasti, eikä se sido kosteutta itseensä.

Syksyllä ja talvella lämpö ja tuulenpitävyys ovat metsästyspaitojen tärkeimpiä ominaisuuksia. Mikäli metsästyspaidassa on vielä pehmeä sisäpinta, se tuntuu mukavalta metsästäjän ihoa vasten. Puuvilla tuntuu pehmeänä materiaalina mukavalta ollen erinomainen valinta kaikkiin aktiivisiin ulkoiluharrastuksiin. Merinovillasta valmistetut paidat ovat pehmeitä ja miellyttäviä käytössä jokaisena vuodenaikana, sillä merinovilla on luonnostaan ilmastoiva materiaali, joka pitää lämpimänä kylmällä säällä ja viileänä lämpimillä keleillä. Lisäksi se on antibakteerinen materiaali, joka siirtää hyvin kosteutta. Moderni tekstiiliteknologia on kehittänyt myös uusia innovatiivisia materiaaleja, jotka suojaavat ihoa kosteudelta, tuulelta ja kylmyydeltä.

Metsästyspaitaa hankittaessa on tärkeää, että paita on sopivan kokoinen, jolloin se on myös miellyttävä ja optimaalinen käyttää. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät paidasta metsästykseen sopivan. Näitä ovat esimerkiksi tarkoituksenmukaiset taskut oikeissa paikoissa sekä mahdolliset vetoketjuin varustetut rintataskut. Valikoimastamme löydät niin lyhyt- kuin pitkähihaisetkin metsästyspaidat erilaisista materiaaleista, useissa eri ilmeissä. Tilaa omasi jo tänään!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja