header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Ampumataulut ja savikiekot

alakategoria_ylakuva

Ampumataulut ja savikiekot ovat urheiluammunnan tärkeimmät välineet yhdessä aseen kanssa. Ampujatauluja voidaan valmistaa paperista, pahvista, kumista tai jopa teräksestä. Nyt erilaisia amputauluja sekä savikiekkoja on saatavilla myös meiltä Hong Kongista!

Ampumatauluja on paljon erilaisia, kuten tarkka-ammuntaan soveltuvat taulut, kuvalliset ilmakivääritaulut sekä paljon muita vaihtoehtoja. Tarkka-ammuntaan soveltuvat taulut muistuttavat ulkonäöltään tikkatauluja, numeron 10 ollessa keskellä härän silmänä ja 1 pisteen ympyrän ollessa uloimpana. Näihin pahvisiin tauluihin on myös saatavilla erillisiä taustoja, joihin ne voidaan kiinnittää.

Savikiekot puolestaan ovat haulikkoammunnoissa, eli skeet- ja trap-lajeissa, käytettävä ampumisen kohde. Savikiekkojen viralliset mitat ovat korkeus 14 mm ja halkaisija 108 mm. Painoltaan nämä yleensä oranssit kiekot ovat 105 g (+/- 5 g). Näitä lentäviä maalitauluja valmistetaan pien ja kalkin sekoituksesta, ja niiden käyttö on levinnyt erikokoisina ja värisinä sporting-ammuntaan. Trap- ja skeet-lajit ovat molemmat kilpailtavia olympialajeja.

Ampumataulut ja savikiekot ovat loistava valinta kaikille ampumaharrastuksen ystäville. Näiden avulla voit myös harjoitella tarkkuuttasi, jotta seuraavalla kerralla metsässä pääset hieman parempaan tulokseen!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja