header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Ampumatuet

alakategoria_ylakuva

Ampumatuen avulla helpotat tähtäämistäsi ja saat selville aseesi tarkkuuden, jotta myöhemmin pystyt kohdistamaan sen luotettavasti. Ampumatukia on olemassa monia erilaisia, mutta kaikilla niillä on pääasiassa sama tarkoitus eli tukea asetta ammunnan aikana.

Erilaisia ampumatukia ovat esimerkiksi bipodit eli kaksijalkaiset tuet, jotka kiinnitetään aseen alapuolelle. Samantyylisiä tukia ovat myös tripodit ja monopodit eli kolmi- ja yksijalkaiset tuet. Myös erityylisiä asepenkkejä ja säädettäviä asetukia on saatavilla. Kaksijalkaisia tukia käytetään pääasiassa ammuttaessa pidemmille etäisyyksille metsästyksessä tai ampumaradalla. Tuet yleensä kiinnitetään hihnalenkin tilalle tuen omalla säätöruuvilla.

Ampumatukia käytetään myös liikkuvaan metsästykseen, jolloin ne ovat yleensä kokoontaitettavia sekä kohtuullisen kevyitä kuljettaa. Tällaiset ampumatuet ovat myös yleensä yhdellä kädellä säädettävissä nopeuden maksimoimiseksi. Ampumaradalle tarkoitetut tuet ovat paljon metsälle suunnattuja järeämpiä tukia, jotka yleensä kiinnitetään pöytään tai telineeseen kiinni.

Ampumatukia löytyy myös seinän, tukin tai aidan päälle asetettavia malleja, jolloin saat aseesi kätevästi nojaamaan ilman ylimääräistä säätöä. Tämän kaltainen tuki on varmasti nopeakäyttöisin oikeanlaisissa olosuhteissa.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja