header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Aseen säilytys

alakategoria_ylakuva

Aseiden säilyttäminen määräytyy sen mukaan, vaaditaanko aseille aseenkantolupaa vai ei. Sellaisia aseita, joille aseenkantolupa on välttämätön, tulee säilyttää lukitussa tilassa, johon pääsee käsiksi vain kyseisten aseiden aseenkantoluvat omistava henkilö. Kuka tahansa henkilö ei siis saa tällaisiin aseisiin kajota. Jos omistat yli viisi ampuma-asetta, on ne sijoitettava järeään asekaappiin tai poliisin hyväksymään säilytystilaan.

Yleisesti aseiden säilyttämisessä tulee kiinnittää huomiota säilytystilan kosteuteen ja turvallisuuteen. Haluathan säilyttää sellaisiakin aseita, jotka eivät vaadi aseenkantolupaa, huolella ja oikein. Aseet pysyvät parempina, kun niitä säilytetään kuivassa tilassa ja tasaisesti tuettuina, jotta aseet eivät pääse kastumaan eivätkä vääntymään vietettyään pitkän ajan ”väärässä” asennossa. Tällaisen aseen toimintakyky on vaarantunut.

Säilytyksessä kannattaa muistaa, että jokainen ase on vaarallinen etkä halua, että perheen pienimmät niillä alkavat leikkiä. Yleisesti ottaen kannattaa rakentaa tai hankkia lukittava teline, joka on piilossa tai tarpeeksi korkealla seinällä, jotta ase varmasti on turvassa. Hong Kongissa on nyt saatavilla useita säilytykseen tarvittavia välineitä!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja