header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Aseen huolto

alakategoria_ylakuva

Jokainen itseään kunnioittava metsästäjä tai ammuntaa harrastava huoltaa tunnollisesti asettaan, ja onneksi markkinoilla on tarjolla myrkyttömiä ja helppokäyttöisiä huoltovälineitä. Aseen huollossa tärkeintä on sen käytön jälkeinen puhdistus ja öljyäminen aseöljyllä, aseen ohjeiden mukaisesti. Muista myös perusteellisemmat vuosihuollot ja noudata aseen mukana tulleita ohjeita. Näin saat aseellesi paljon käyttövuosia, eikä tarvitse pelätä aseen jumiutumisia radalla tai metsässä.

Myös oikea säilytys lisää aseellesi käyttövuosia, ja kuuluu olennaisena osana huoltotoimenpiteisiin. Liian kuiva säilytysilma saattaa kuivattaa aseen puuosia liikaa. Myös liian öljyn pois pyyhkiminen on otettava huomioon, kun asetta säilytetään pystyasennossa. Näin vältetään öljyn valuminen lukkokoneistoon.

Aseen piipun puhdistaminen käy kätevästi, kun käytössä on taipuisa varsi, jämäkkä harja, aseöljyä ja puhtaita liinoja. Haulikon puhdistamiseen käy myös näppärä, uudelleen pestävissä oleva puhdistusnaru, johon on integroitu messinkiharja tehostamaan tulosta. Yleisöljyillä ja aseöljyillä varmistat, että työ sujuu kuin rasvattu, eikä ruoste pääse kertymään piippuun. Ilmakiväärien puhdistamista varten on myös oma sarjansa, joka sisältää tarvittavat välineet ylimääräisen lian poistamiseen. Valikoimastamme voit valita metsästäville läheisillesi aseiden huoltoon oivat lahjat, joille on varmasti käyttöä!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja