header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Asehihnat

alakategoria_ylakuva

Aseen käyttömukavuutta lisää asianmukaiset lisävarusteet, kuten asehihna. Kun kerralla hankkii kunnolliset varusteet, metsäretkellä ei tarvitse joka kerta harmitella, vaan voi keskittyä olennaiseen. Asehihnoja on olemassa useissa eri malleissa ja materiaaleissa, joten tämä on päätös, jota ei kannata hötkyillen tehdä.

Asehihnoissa materiaaleja on useita, ja niistä löytyy jokaiselle varmasti mieluinen. Tästä syystä ei voida sanoa, että esimerkiksi nahkainen hihna olisi parempi kuin neopreeninen vastine. Hihnoista erilaisia tekevät muun muassa niiden kiinnitystavat, kantomukavuus ja materiaali. Siinä missä toinen hihna on nopea kytkeä aseeseen, voi hitaammin kiinnitettävä malli olla miellyttävämpi kantaa pidempiä matkoja. Nahka on usein kestävä materiaalivalinta, kun taas keinomateriaalit voidaan monesti pestä.

Kantajan koko on myös olennainen kriteeri valintaa tehdessä. Lyhyemmän metsästäjän hihnan olisi oltava napakampi kuin pidemmän kollegansa. Markkinoilla on myös malleja, joissa on pidike muutamalle patruunalle. Tämä on kätevä ominaisuus, kun halutaan vain ottaa ase olalle ja jättää loput tavaroista kauemmas passipaikasta. Asehihnan kantokyky on sekin yksi tärkeä kriteeri valintaa tehdessä.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja