header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Asepussit ja aselaukut

alakategoria_ylakuva

Asepussit ja -laukut lienee jokaiselle metsästäjälle se yksi perushankinnoista aseen lisäksi. Asetta onkin kätevä kantaa asepussissa, kun taivalletaan pitkiä matkoja metsässä. Markkinoilla on myös asereppuja, joiden ansiosta saadaan muutakin kannettavaa samaan pakettiin. Ja mikä parasta, kädet ovat vapaana, vaikka koiran hallintaan!

Asepussia tai -laukkua valitessa on tietystikin tärkeää se, että ase mahtuu vaivatta pussiin. Seuraavaksi voi kiinnittää huomiota materiaaleihin, kantohihnoihin ja lisäominaisuuksiin. Metsästäjä arvostaa kestävää kehitystä, joka on huomioitu asepussien tekijöiden toimesta. Valittavana onkin asepusseja, jotka on valmistettu kestävästä, luonnonmukaisesta materiaalista, kuten puuvilla. Asepussit on tehty joko pehmeästä tai kovasta materiaalista. Materiaalivalinta vaikuttaa asepussin painoon.

Asepussien eroavaisuuksia ovat mm. sisätoppaukset, jotka lisäävät kantamisen miellyttävyyttä, pienet taskut, joihin voi tallettaa vaikka kotiavaimet, ja tietysti myös ulkopinnan väritys, jolla on lähinnä vain kosmeettinen vaikutus. Mikäli mukana kulkee useampia aseita kerralla, on valittavana myös kantolaukku, jonka sisälle mahtuu useita aseita. Merkistä ja mallista riippuen markkinoilla on valinnanvaraa reilun kymmenen euron asepussista aina useiden satojen eurojen reppuihin ja aselaukkuihin. Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaakin pysähtyä hetkeksi ja miettiä, mitä asepussiltaan tai -laukultaan haluaa ja vaatii. Sitten vain aseen mitat ylös ja ostoksille!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja