header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Asetarvikkeet

alakategoria_ylakuva

Uuden aseesi hoitoon, huoltoon ja säilytykseen tarvitset tietysti erilaisia tarvikkeita, jotta aseesi pysyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidemmän aikaa! Myös itse harrastukseen on saatavilla useita erilaisia apuvälineitä, kuten ampumatukia, savikiekkoja sekä turvavälineitä.

Tarpeellisia asetarvikkeita metsästykseen ja muihin aseharrastuksiin

Ase tulee tietysti säilyttää huolella ja oikein. Loistava tapa säilyttää asettasi on aselaukussa tai telineessä, jossakin kuivassa paikassa lasten ulottumattomissa. Näin vältät ylimääräiset huolenaiheet samalla, kun itse asekin pysyy kunnossa. Asetta tulee myös huoltaa säännöllisin väliajoin ja siihen tarkoitukseen tarvitaan erilaisia puhdistusvälineitä ja -aineita, kuten aseöljyä ja puhdistusnarua.

Turvallisuuteen liittyen tärkeimpiä hankintoja ovat varmastikin kunnolliset suojalasit sekä kuulosuojaimet. Suojalasien hankinta on ehdoton niin metsästäjälle kuin radalla harrastavallekin. Myös aseen kunnossapito on iso osa turvallista harrastustoimintaa! Suojalasien ja kuulosuojaimien avulla estät vaivattomasti epämiellyttävät näkö- ja kuulovauriot.

Aseharrastukseen valikoimassamme on saatavilla paljon toimivia ja miellyttäviä varusteita, kuten ampumatuet, savikiekot ja maalitaulut. Savikiekkoja käytetään esimerkiksi haulikkolajeissa trap ja skeet. Maalitauluja taas voi kiinnittää suojatulla alueella lautaan tai puuhun ja näin harjoitella tarkkuuttaan vaikkapa ilmakiväärin kanssa. Muista myös hankkia tarvittava määrä oikeanlaisia patruunoita yhteen sopivan patruunavyön tai laukun kera!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja