header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Patruunavyöt

alakategoria_ylakuva

Patruunavyö on hyvä lisä metsästyksessä, kun käsissä ei haluta kantaa mitään ylimääräistä. Lisäpatruunat ovat myös helposti käden ulottuvilla, kun halutaan nopeasti vaihtaa uutta panosta haulikon tai kiväärin pesään. Patuunavöitä on vyölle kiinnitettäviä, aseen tukkiin asennettavia sekä lompakkomallisia. Aseen tukkiin asetettavat patruunataskut voivat olla sukkamallisia, jolloin keinomateriaalista valmistettu tasku pujotetaan aseen perään. Varsinaista asentamista ei tällöin tarvita. Mallista riippuen tällaiseen taskuun voi mahtua viisi haulikon patruunaa tai yhdeksän kiväärin panosta.

Patruunavöitä on eri materiaalista valmistettuja, läpällisiä ja erilaisille patruunoille tarkoitettuja. Haulikon patruunoille on olemassa isompiaukolliset mallit ja kiväärin panoksille puolestaan pienempiaukkoiset. Yleensä haulikon patruunoita mahtuu patruunavyöhön niiden fyysisen kokonsa vuoksi vähemmän kuin kiväärin panoksia. Läpälliset mallit suojaavat panoksia muun muassa putoamiselta ja kolhuilta. Mikäli arvostat enemmän ripeää toimintaa, voi läpätön malli olla parempi vaihtoehto.

Lomapakkomallit ovat kirjaimellisesti sukulaisensa näköisiä, mutta luottokorttien ja rahojen sijaan ne sisältävät patruunoita. Lompakosta riippuen se voidaan joko asentaa vyölle kannettavaksi tai säilyttää repussa. Näihin malleihin mahtuu yleensä noin kymmenen patruunaa kerrallaan. Mikäli arvostat naamioitumista, on markkinoilla myös naamioituja malleja, jolloin edes patruunavyö ei paljasta sinua vesilinnuille.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja