header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Pienpetopyydykset

alakategoria_ylakuva

Pienten petojen metsästäminen poikkeaa jonkin verran suurriistan metsästyksestä. Pelkästään jo tietysti saalistettavan kohteen koon puolestakin! Nyt meillä Hong Kongista löytyy useita loistavia pyydyksiä pienten petojen saalistamiseen!

Pieniksi pedoiksi luokitellaan kaikki kohtuullisen pienet eläimet, kuten linnuista harakka, varis ja lokki sekä pikkunisäkkäistä supikoira, minkki, kärppä ja hilleri. Pienpetojen pyyntiin tarvitaan kuitenkin erillinen lupa, vaikka niitä metsästetäänkin pyydysten avulla. Yleensä pienpetojen pyyntikausi on 1.8-30.4 eli jopa 9 kuukautta koko vuodesta.

Monet pienpetopyydykset muistuttavat toisiaan, varsinkin menetelmiensä myötä. Ne ovat yleensä galvanisoidusta metallilangasta valmistettuja häkkejä, jonka sisään asetetaan syötti. Eläimen liikkuessa syötin johdattamana tähän metallikoppiin se laukaisee ansan, jolloin eläin jää loukkuun pyydykseen. Suurin ero erilaisille pienpedoille tarkoitettujen pyydysten välillä on varmasti niiden koko ja muoto, mikä on tietysti täysin riippuvainen pyydystettävän eläimen koosta ja muodosta.

Klassisten loukkujen lisäksi pienpetoja ja lintuja voi pyydystää erilaisilla ansaraudoilla sekä lintuloukuilla. Ansaraudat perustuvat yleensä kahteen teräksiseen u-jouseen. Virityksen lauetessa jouset puristavat ansaraudat yhteen. Lintuloukut taas ovat yleensä maalla kahden pölkyn välissä ja laukeavat lintujen kävellessä ansaan syötin perään.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja