header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Puukot ja kirveet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Puukko on yksiteräinen monikäyttöinen veitsi, jonka kara eli terä on upotettu yleensä samanpituiseen kahvaan eli päähän. Puukkoja on monia erilaisia sekä eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja. Puukolla voidaan veistellä, vuolla, kaivertaa, kairata sekä saaliin käsittelyssä pistää, nylkeä ja suolistaa.

Metsästäjälle ja retkeilijälle puukko on elinehto, sillä puukko on loistava apuväline myös nuotion sytyttämisessä, suojan rakentamisessa, metsässä ruokailun yhteydessä sekä joskus myös pelastava enkeli esimerkiksi jäiden joukkoon pudottaessa.

Kirves on varsin perinteinen suomalainen työkalu, joka on loistava apu moneen eri tilanteeseen. Kaikille on varmasti tuttua touhua puiden pilkkominen ”klapeiksi”, minkä ansiosta kauniina kesäiltoina voidaan nauttia kunnon löylyistä mökin puulämmitteisessä saunassa.

Kirves käsittää kaksi osaa; kohtuullisen pitkän varren sekä siihen liitetyn kiilamaisen terän. Pääkäyttökohteet kirveellä ovat puun veisto, halkaisu sekä kaataminen. Kirves on suosittu työkalu jokaiseen kotiin, mökille sekä ammattikäyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan puukon tai kirveen ja vieläpä lompakolle ystävälliseen hintaan!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja