header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Reput

alakategoria_ylakuva

Reppujen ja rinkkojen valikoimamme on laaja ja hyvälaatuinen. Löydät sivuiltamme varmasti juuri sinun tarpeillesi sopivan repun, olipa kyse sitten perinteisestä koulurepusta tai hieman monikäyttöisemmästä repusta tai rinkasta retkeilyyn, metsästykseen tai matkailuun. Reppumalleja löytyy tavallisista selkärepuista ja vedettävistä repuista aina suurempiin ja kestäviin rinkkoihin, joilla selviät tuiskussa ja tuulessa!

Yleisesti ottaen reppu koostuu olkahihnoista sekä tavaratilasta, joka on jaettu yhteen tai useampaan osaan mallista riippuen. Yleensä repuissa on yksi suurempi tavaratila ja muutama pienempi tasku. Rinkoissa suurimpaan taskuun pääsee käsiksi eri puolilta rinkkaa, jotta rinkan pakkaaminen mahdollisimman käytännölliseksi helpottuisi. Valikoimastamme löydät erimuotoisia ja myöskin litramääriltään erilaisia vaihtoehtoja.

Repun tai rinkan koon valinta kannattaa harkita tarkkaan, sillä mikään ei ole niin turhauttavaa kuin liian täynnä oleva reppu! Repun valinnassa tuleekin miettiä, minkälaiseen käyttöön uuden reppusi haluat. Yleensä retkeilyyn tarkoitetuissa repuissa on erinäisiä kiinnitysremmejä sekä erityisiä taskuja ja pidikkeitä, kuten esimerkiksi ulkoinen pullotasku tai sateenvarjopidike. Retkeilyyn suunnatuissa repuissa voi myös olla enemmän säätövaraa niin kantohihnoissa kuin repun taskuissakin.

Reput ovat ehkä yksi parhaimmista keksinnöistä ikinä, sillä ei varmasti ole ihmistä, joka ei jossakin elämänsä vaiheessa tarvitsisi käyttöönsä hyvin istuvaa ja käytännöllistä reppua!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja