header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Reppujakkarat

alakategoria_ylakuva

Reppujakkara on kätevä ja käytännöllinen väline metsästysretkellä, jonka aikana voi tulla useampaankin otteeseen tarve levähtää. Repussa kulkevat mukana helposti sekä retkimuona että tarvittavat vaihtovaatteet. Jakkaralle on myös mukava istahtaa hetkeksi hengähtämään ja nauttimaan kahvista sekä luonnon upeasta ympäristöstä ja odottelemaan saalista kaikessa rauhassa.

Reppujakkaran tarjoamat lukuisat edut

Reppujakkaran repun kannessa ja reunoilla on paljon käteviä taskuja, joissa on hyvä säilyttää tavaroita näppärästi koko ajan käden ulottuvilla. Niihin mahtuvat mainiosti muun muassa kiikarit, kamera, termospullo ja paljon muuta metsästyksessä tarpeellista tavaraa.

Reppujakkarat ovat kevyitä kantaa. Ne valmistetaan usein vahvasta, vettä hylkivästä kankaasta, joka on myös äänetöntä materiaalia, mikä onkin erinomainen ominaisuus metsässä kulkijalle. Metsäretkiin suunnitellun reppujakkaran kulutuskestävyyttä ja veden hylkivyyttä on helppo lisätä entisestään käsittelemällä reppu säännöllisesti kyllästysaineella.

Reppujakkaran repun pohja on vahvistettu, minkä lisäksi sen tukeva istuinosa ja olkahihnat ovat pehmustetut ja reppu on myös tukeva kantaa. Repun suuaukkoa suojaa tiiviisti peittävä läppä. Valikoimastamme löydät itsellesi laadukkaan reppujakkaran, jonka ansiosta tulevat metsästysretkesi ovat monin kerroin nautinnollisempia!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja