header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Varustekassit

alakategoria_ylakuva

Metsästyskäyttöön tarkoitetulta varustekassilta vaaditaan paljon. Ensinnäkin sen tulee olla ominaisuuksiltaan tilava, kevyt, kestävä ja kaiken kaikkiaan toimiva ratkaisu. Varustekassin materiaali ei saa kastua pitkäänkään metsällä viivyttäessä, minkä lisäksi sen pinnan on hyvä olla likaa hylkivä.

Varustekassissa on oltava sekä pehmustetut kantorivat että irrotettavissa oleva olkahihna. Erilaiset taskut kassin ulkopuolella sekä tilanjakajat sen sisällä tekevät varustekassista käytännöllisen ja helposti pakattavan ja niiden ansiosta myös löydät nopeammin kaiken tarvitsemasi metsässä aikaa viettäessäsi. Kunnollisen varustekassin taskuihin ja lokeroihin mahtuvat vaivatta muun muassa VHF-puhelimen tai -tutkan antennit, kiikarit ja kamera. Myös aseen lukko kulkee sisäpuolen lokerossa mukana metsäreissusi aikana kätevästi ja turvallisesti.

Metsästyksessä mukana käytettävässä varustekassissa on hyvä olla tukeva ja vahvistettu pohja. Pienet, mutta tarkkaan harkitut yksityiskohdat ovat varustekasseissa todisteena siitä, että valmistaja on tehnyt kassinsa juurikin käyttäjän tarpeita ajatellen. Kassien materiaaleina käytetään esimerkiksi vahvaa polyamidia tai polyesteria, jotka ovat sekä kulutusta kestäviä että myös helppohoitoisia materiaaleja. Väreinä luontoon ja metsästykseen sopivat varustekasseista hyvin muun muassa ruskea ja tummanvihreä sekä tyylikäs maastokuosi eli camo-kuviointi.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja