header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Retkeilyvarusteet

kategoria_yleinen

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


alakategoria_ylakuva

Retkeily on mukavaa, mieltä rentouttavaa puuhaa, ja se voi koostua käytännössä mistä vain ulkoilmassa tapahtuvasta ja itselle mieluisasta aktiviteetista. Retkeilyksi voidaankin määritellä lähes mikä tahansa ulkoilu, tapahtuipa se sitten metsässä, puistossa tai vuorilla, joko kävellen, pyöräillen tai hiihtäen. Omasta valinnastasi riippumatta ennen retkelle lähtöä kannattaa varmistaa, että varusteesi ovat kunnossa. Hong Kongin valikoimasta löydätkin kaikki tärkeimmät apuvälineet loistavan retkipäivän varmistamiseksi.

Tärkeitä tarvikkeita retkeilyyn

Vaatteiden ja kenkien lisäksi varmasti tärkeimmät retkeilytarvikkeet ovat tukeva ja tilava reppu tai rinkka sekä retkituoli. Hyvin selässä istuvaan rinkkaan on mukava lastata hieman painavampikin kuorma vaellusretkelle, sillä oikein tasapainotettu reppu jakaa painon koko vartalollesi, eivätkä hartiasi mene jumiin. Reppujakkara on lisämukavuutta tuova hankinta, jonka ansiosta sekä tavaroiden retkelle mukana kantaminen että lepotauot ovat pelastetut!

Jos taas suunnitelmaasi kuuluu yöpyminen, suosittelemme telttojen, makuupussien ja -alustojen päivittämistä retkeilytarkoitukseesi sopivaksi. Pidemmille retkille kannattaa myös harkita toimivan ja kevyen trangian eli retkikeittiminen hankkimista, sillä sen avulla kokkaat loistavia aterioita käden käänteessä! Trangian kanssa tarvitset tietysti ruokailuvälineet ja -astiat eikä termospullostakaan ole varmasti haittaa!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja