header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Riistakamerat ja tarvikkeet

kategoria_yleinen

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


alakategoria_ylakuva

Riistakamera on liiketunnistimella varustettu valvontakamera, jonka avulla pystyt valvomaan riistan, ja muidenkin eläinten, liikkeitä omalla piha-alueellasi. Riistakamera poikkeaa perinteisestä valvontakamerasta siinä, että se on yleensä akku- tai paristokäyttöinen ja näin riippumaton sähköverkosta ja sijoitettavissa esimerkiksi metsän uumeniin. Tämän lisäksi riistakamerat on suunniteltu kestämään hurjempiakin sääolosuhteita, eikä pieni sade tai tuulen aiheuttama putoaminen vahingoita niitä.

Tärkeimpinä riistakameran ominaisuuksina voidaan todeta sen pieni koko, kestävä akku sekä huomaamattomuus. Riistakameran saatkin kätevästi piiloon omalle tontillesi myös mahdollisten varkaiden tai muiden asiattomien kulkijoiden varalta, eivätkä kuvattavat eläimetkään sitä säikähdä. Pitkään kestävä akku taas vähentää kameran huoltotoimia – voitkin jättää kameran pidemmäksi aikaa mökille, jotta pystyt seuraamaan kotisohvalta pihasi tapahtumia.

Riistakameran loistaviin ominaisuuksiin voidaan myös lisätä sen käyttämä infrapunasalama, jonka avulla kuvaa saadaan myös pimeällä! Näin voit valvoa kotiasi tai pihapiiriäsi vuorokauden ympäri todella näppärästi. Muistathan kuitenkin, että riistakameralla saa kuvata tapahtumia vain omalla tontilla/kiinteistöllä!

Nyt riistakamerat ja siihen tarvittavat välineet ovat saatavilla myös meiltä. Loistava hankinta kaikille metsästäville, luonnosta ja eläimistä kiinnostuneille tai kotipihansa turvallisuuteen panostaville!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja