header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Riistakamerat

kategoria_yleinen

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


alakategoria_ylakuva

Riistakameroiden käyttö metsästyksen apuvälineenä on lisääntynyt teknologian mentyä eteenpäin. Ensisijaisesti riistakameroita käytetään riistan kuvaamisessa ja eläinten tarkkailussa. Tämän lisäksi niitä käytetään nykyisin paljon myös omaisuuden kuten vaikkapa mökin tai omakotitalon pihapiirin valvontaan.

Riistakameroiden etuina ovat hyvä säänkestävyys sekä riippumattomuus verkkovirrasta. Riistakameroiden kuvanlaatu on hyvä, minkä lisäksi ne on myös helppo asentaa. Riistakameran käyttö vaatii aina maanomistajan luvan, eikä kameraa saa käyttää esimerkiksi ihmisten tai julkisten teiden kuvaamiseen. Valtion maille ei saa asentaa riistakameraa ilman Metsähallituksen lupaa.

Pieni koko ja pitkä toiminta-aika paristoilla ovat riistakameran tärkeimpiä ominaisuuksia. Kamera käynnistyy nopeasti ja automaattisesti heti lähellä tapahtuvan liikkeen tunnistettuaan. Päivällä kamera tallentaa värikuvia ja videoita ja yöllä pimeässä se puolestaan taltioi tehokkaalla inframustasalamalla mustavalkoisia kuvia ja videoita.

Riistakamerat ovat hyvin pienikokoisia ja vedenpitäviä. Monet kamerat toimivat AA-paristoilla. Niiden virrankulutus on erittäin pientä ja paristot kestävät riistakameroissa parhaimmillaan jopa yli 40 vuorokautta. Kuvat tallentuvat muistikortille ja kaikki kuvamateriaali on katsottavissa tietokoneella. Markkinoilla on myös etäohjattavia kameroita, jotka lähettävät langattomalla yhteydellä reaaliaikaista kuvaa joko matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi. Valikoimastamme löydät vaivatta ja nopeasti kätevät ja monikäyttöiset riistakamerat.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja