header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


Valitse ensin tarvittavat valinnat (väri, koko tms.) nähdäksesi tuotteen saatavuuden
Verkkokauppa:

Uovision UM595-2G SMS 12MP -riistakamera

179,40 €

299,00 €

alk. 7 € /kk »

tuotesivu_ylakuva

Tuote ostettavissa vain Hong Kong -tavarataloista!

Lisää tuote:
Saatavuus:

Verkkokauppa: Saatavilla (toimitusaika 1-3 arkipäivää)

Myymälä: Katso myymäläkohtainen saatavuus »

Esittely » Lisämateriaalit » Toimitustavat »

Uovision UM595-2G SMS 12MP -riistakamera

Tuotenumero: 6955962009438

Uovision UM595-2G SMS on lähettävien riistakameroiden kärkeä! Lähettävän riistakameran avulla saat kuvia maastosta reaaliajassa perinteisiin riistakameroihin verrattuna. Saat tarvitut kuvatiedot heti käyttöösi ja säästyt kameralla käynniltä. Kaikissa Uovision-riistakameroissa on suomenkielinen käyttövalikko, joten asetusten ohjelmointi onnistuu vaivattomasti.

OMINAISUUDET

• Kamera kuvaa laadukkaat päiväkuvat neljällä eri valinnaisella resoluutiolla: 12MP, 8MP, 5MP tai 3MP. Videot tallentuvat kahdella valinnaisella resoluutiolla: QVGA tai VGA.

• Kuvien ja videoiden tallennus tavallisille 1GB – 32GB SD-muistikorteille.

• Uovision UM595-2G SMS 12MP -riistakamera voi lähettää kuvamateriaalin joko nettiyhteyden kautta sähköpostitse tai perinteisenä MMS multimediaviestinä.

• ETÄOHJAUS: riistakameraa voidaan etäohjata omalla matkapuhelimella helpoin tekstiviestikomennoin tai ilmaisen CamControllin (Android, Windows, iOS) avulla milloin tahansa.

• PIR liiketunnistin voidaan sammuttaa ja päälle kytkeä etänä. Erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos kamera on esim. mökkivahtina.

• GSM lähetinyksikkö voidaan kytkeä unitilaan ja takaisin aktiiviseksi.

• Uovision UM595-2G -riistakamera on varustettu verkkopaikannuksella, mikäli kamera joutuu vääriin käsiin. Verkkopaikannus toimii vallitsevan operaattorin tiheyspaikannuksen avulla, jolloin kamera lähettää tekstiviestinä sijaintikoordinaatit. Kaikissa Uovision-riistakameroissa on myös salasanasuojaus.

• Tehokas inframustasalama. Yökuvauksen aikana automaattisesti päälle kytkeytyvä inframustasalama on ihmiselle täysin näkymätön myös äärimmäisen pimeissä olosuhteissa.

• Kaikissa Uovision 595 sarjan riistakameroissa on irrotettava “SPIDER WEB” (hämähäkinseitti) salaman suojakehikko. Spider Web -suojakehikko on tarpeellinen kesällä, jolloin aurinko paistaa kirkkaasti.

• PIR-liiketunnistin reaktioaika lämpöliikkuvaan kohteeseen on vain 0,9sek. Nopean vasteajan myötä kamera alueen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla korkea, normaali ja matala.
TEKNIIKKA

• Riistakamera toimii 12 kpl AA paristoja jopa n. 4kk yhtäjaksoisen ajanjakson. Saatavissa erikseen talvikäyttöön pitkäkestoisia marsell® Lithium Iron paristoja.
• Koko: 10 cm x 6 cm x 14 cm
• 6V ulkoinen virtalähdeliitäntä ulkoiselle akulle tai virtalähteelle.
• Mukana suomenkielinen käyttöohje. Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12kk (1vuosi). Tuote CE, FCC ja RoHS hyväksytty.

Tuotemerkki Uovision
Takuuaika 12 kk

Uovision UM595-2G SMS 12MP -riistakamera
Pikazoom: vie kursori kuvan päälle

Kysy chat-kalastusmyyjältä

tuotesivu_vasenkuva

tuotesivu_alalistaus

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja

scriptspot_product

scriptspot_product