header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Riistakameroiden tarvikkeet

kategoria_yleinen

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


alakategoria_ylakuva

Riistakameroihin on saatavana monenlaisia lisätarvikkeita. Riistakamerassa käytetään muistikorttia, joka on yhteensopiva yhtä lailla myös digikameroihin, videokameroihin sekä muihin digitaalisiin laitteisiin.

Yö- ja hämäräkuvauksissa voi myös hyvä valotusteho todella tarpeen. Voitkin hankkia riistakameraan tehokkaan langattoman lisäsalaman. Lisäsalama käy kaikkiin riistakameroihin, joissa on integroitu infrapuna- tai inframustasalama. Tehoantenni puolestaan on tarpeellinen tarvike riistakameraasi, mikäli haluat voimistaa kamerasi GSM-kenttää. Antenni sopii käytettäväksi niissä riistakameroissa, joissa on liitäntä ulkoiselle antennille.

Joskus riistakameralla kuvataan paljon ja siihen on myös silloin liitettävä vara-akku. Riistakameroille on saatavana lisävirtasarjoja, joihin kuuluu vara-akku, laturi ja virtajohto. Metallinen turvakotelo puolestaan suojaa arvokasta kameraa ilkivallalta ja rankoilta sääolosuhteilta. Turvakotelo on kameran muotojen mukainen ja esimerkiksi camo-värinen, mikä tekee kamerasta myöskin olinpaikassaan huomaamattoman. Kotelon voi kiinnittää kameraan irrallisella lukolla. Ulkokäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin sopii hyvin RST-riippulukko, jonka kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joka kestää myös kosteutta erinomaisen hyvin.

Riistakameraan tarvittavat lisätarvikkeet lisämuisteista turvakoteloihin ja lisävirtasarjoihin hankit nopeasti ja kätevästi laajasta valikoimastamme.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja