header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Riistakameroiden tarvikkeet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Riistakameroihin on saatavana monenlaisia lisätarvikkeita. Riistakamerassa käytetään muistikorttia, joka on yhteensopiva yhtä lailla myös digikameroihin, videokameroihin sekä muihin digitaalisiin laitteisiin.

Yö- ja hämäräkuvauksissa voi myös hyvä valotusteho todella tarpeen. Voitkin hankkia riistakameraan tehokkaan langattoman lisäsalaman. Lisäsalama käy kaikkiin riistakameroihin, joissa on integroitu infrapuna- tai inframustasalama. Tehoantenni puolestaan on tarpeellinen tarvike riistakameraasi, mikäli haluat voimistaa kamerasi GSM-kenttää. Antenni sopii käytettäväksi niissä riistakameroissa, joissa on liitäntä ulkoiselle antennille.

Joskus riistakameralla kuvataan paljon ja siihen on myös silloin liitettävä vara-akku. Riistakameroille on saatavana lisävirtasarjoja, joihin kuuluu vara-akku, laturi ja virtajohto. Metallinen turvakotelo puolestaan suojaa arvokasta kameraa ilkivallalta ja rankoilta sääolosuhteilta. Turvakotelo on kameran muotojen mukainen ja esimerkiksi camo-värinen, mikä tekee kamerasta myöskin olinpaikassaan huomaamattoman. Kotelon voi kiinnittää kameraan irrallisella lukolla. Ulkokäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin sopii hyvin RST-riippulukko, jonka kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joka kestää myös kosteutta erinomaisen hyvin.

Riistakameraan tarvittavat lisätarvikkeet lisämuisteista turvakoteloihin ja lisävirtasarjoihin hankit nopeasti ja kätevästi laajasta valikoimastamme.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja