header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Riistan houkuttimet

alakategoria_ylakuva

Riistan houkuttimet ovat nimensä mukaisesti esineitä tai välineitä, joita käytetään metsästettävän riistan uteliaisuuden herättämiseen. Näin metsästäjä pääsee lähemmäs kohdettaan, jolloin saalistaminen helpottuu huomattavasti. Houkuttimet ovatkin varsin kätevä lisä jokaisen pyytäjän varustukseen!

Erilaisia houkuttimia ovat esimerkiksi ruoat, kuten riistamaissit ja riistaherneet, kokonaiset ruokinta-automaatit, sekä muoviset tai puiset eläinkoristeet. Sorsastuksessa voidaan käyttää sorsahattuja, jotta sorsat uskaltautuisivat lähemmäksi pyytäjää. Yleisesti ottaen nämä erilaiset riistan houkuttimet ovat varsin näppärä ja helppo tapa herättää metsästyksen kohteen mielenkiinto ja jopa pitää sen pelko poissa, jotta saalistus kävisi kätevämmin.

Houkutuskuvia eli kaaveita käytetään houkuttelemaan riistaa tehokkaasti ampumapaikalle. Kaaveet ovat hyvänä apuna etenkin sorsa-, hanhi- ja kyyhkymetsällä. Houkutuskuvat herättävät riistassa luottamusta houkuttellen sen tehokkaasti esille, sillä ne on maalattu elävän näköisiksi. Tämän lisäksi ne ovat myös luonnollisen kokoisia.

Yhtenä riistan houkuttimena käytetään myös eläinkohtaisia hajusteita. Esimerkiksi hirville on olemassa omat hajusteensa naaraita ja uroksia varten. Riistaa luokseen houkuttelevien hajusteiden tuoksu perustuu yleensä eläimen urean tuoksuun. Eläimethän elävät vahvasti loistavan hajuaistinsa avulla, joten hajusteilla houkutteleminen on varsin pätevä keino.

Nyt meillä Hong Kongissa on saatavilla helppokäyttöisiä ja toimivia riistan houkuttimia!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja