header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Houkutuskuvat ja kaaveet

alakategoria_ylakuva

Houkutuskuvia eli kaaveita käytetään houkuttelemaan riistaa tehokkaasti ampumapaikalle. Ne ovat hyvänä apuna etenkin sorsa-, hanhi- ja kyyhkymetsällä. Houkutuskuvat herättävät riistassa luottamusta ja houkuttelevat sen tehokkaasti esille, sillä kaaveet on maalattu elävän näköisiksi, minkä lisäksi ne ovat myös luonnollisen kokoisia. Kaaveet ovat erittäin kestäviä ja kevyitä kantaa mukana metsälle. Päällekkäin kasattavat ns. kuorikuvat ovat kaikkein kätevimpiä.

Erilaiset houkutuskuvat eri tarkoituksiin

Sepelkyyhkyjen metsästys aloitetaan jo 10. elokuuta. Sepelkyyhky on nopeasti lentävä ja suhteellisen arka lintu ja siitä syystä myöskin vaikea ja haastava saalistettava. Sepelkyyhkyn houkutuskuvissa on samettimainen mattapinta, joka ei kiillä epäluonnollisesti kuten muovi ja linnun silmiin se näyttää aidolta.

Heinäsorsan kaave houkuttelee tehokkaasti muita lajitovereita paikalle. Kaaveessa on rauhallinen sivukuva sekä erittäin realistinen väritys. Houkutuskuvat pysyvät vedessä oikein päin, sillä niissä on kolmiomainen köli. Näin kaave ei pääse kaatumaan edes tuulisinakaan päivinä. UV-maalilla käsitellyt kaaveet erottuvat linnun silmään huomattavasti tavallista kaavetta paremmin.

Teeren metsästykseen tarkoitettu kaave valmistetaan sametista. Nämä kaaveet ovat kevyitä ja kulkevat pinottuna kätevästi mukana. Kaave täytetään pyyntipaikalla helposti esimerkiksi sammalella. Houkutuskuva houkuttelee tehokkaasti teeren saapumaan ampumaetäisyydelle. Hanki omat houkutuskuvasi kätevästi valikoimastamme ja pääset hyödyntämään näitä nerokkaita metsästyksen apuvälineitä jo seuraavalla metsästysretkelläsi!

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja