header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Houkutuspillit

alakategoria_ylakuva

Houkutuspillejä käytetään metsästyksessä ja linnustuksessa. Niiden tarkoituksena on houkutella saalista tulemaan lähemmäksi. Markkinoilla on olemassa lukuisa määrä erilaisia pillejä, jotka on suunniteltu houkuttelemaan riistaa, kuten esimerkiksi kauris, karhu, peura, hanhi, sorsa, kyyhky, teeri, pyy ja niin edelleen.

Eläimet reagoivat yleensä hyvin herkästi houkutuspillin ääniin. Pilliin puhaltaminen oikealla tavalla voi vaatia pientä harjoittelua. Harjoittelu on hyvä tehdä ensiksi ilman asetta sekä siellä, missä ei ole riistaa. Kun puhaltaminen sujuu, on aika ottaa houkutuspilli mukaan metsälle apuvälineeksi.

Houkutuspillissä on voimakas, todella kuuluva ääni. Pillien materiaalina käytetään muun muassa kevyttä polykarbonaattia, mutta käytössä on paljon muitakin valmistusaineita, kuten erilaiset puumateriaalit. Houkutuspilli on tyylikkäästi muotoiltu ja sitä on myös helppo soittaa. Pillissä on lenkki kaulanahaa varten, ja siinä se kulkeekin mukana mukavasti ja vaivatta.

Myös sorsaa ja muita vesilintuja houkutellaan houkutuspillillä, jonka avulla ne saadaan tulemaan ampumaetäisyydelle. Eri sorsalajeille on olemassa omat houkutuspillinsä. Sorsapilli tuottaa luonnollista rääkäisyä muistuttavan äänen.

Aloittelijoille suositellaan kaksikielistä pilliä, sillä sitä on helpompi soittaa. Yksikielinen pilli on soitettavuudeltaan monipuolisempi ja siihen voi hyvin siirtyä, kun hallitsee kaksikielisen. Hanki oma houkutuspillisi tuleville metsästysretkille kätevästi meiltä.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja