header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Lihankäsittelyveitset

alakategoria_ylakuva

Saalis on kaadon jälkeen käsiteltävä huolellisesti ja nopeasti ja silloin ovat hyvät välineet tarpeen. Meiltä löydät erinomaiset metsästäjän apuvälineet, kuten jokaiselle metsästäjälle tarpeelliset veitset lihankäsittelyyn. Hyvä veitsi on oltava ehdottomasti mukana metsälle lähdettäessä, sillä terävällä ja asianmukaisella lihankäsittelyveitsellä liha leikkaantuu ehjänä ja siististi.

Lihankäsittelyyn suunniteltujen veitsien terän materiaalina käytetään usein ruostumatonta terästä, joka on sekä kestävää että helposti puhdistettavaa. Pinnoite teräksen päällä mahdollistaa terän liukumisen sujuvasti ja siististi. Veitsen terä voi olla joko suora tai käyrä riippuen käsiteltävästä riistasta. Käyrä ja kapeneva terä sopii erittäin hyvin tarkkuutta vaativaan leikkaamiseen. Jäykkä ja lyhytteräinen veitsi taas on paras apuväline lihan irrottamiseen luusta.

Kahvan on hyvä olla kumipäällysteinen ja karhennettu, jolloin veitsi ei voi lipsahtaa kädestä märkänäkään. Lihankäsittelyveitsien kahvat suunnitellaankin usein siten, että ne tarjoavat käyttäjälleen kunnollisen, pysyvän otteen. Sormia suojaa suojahela, joka mahdollistaa samalla pitävän otteen. Kumiseos kahvan pinnassa reagoi lämmittäen kättä, minkä ansiosta kahva ei tunnu kylmältä pakkasellakaan. Veitsi kulkee turvallisesti mukana nahkaisessa tai muovisessa tupessaan.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja