header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Teurastussetit

alakategoria_ylakuva

Koteloon pakattu teurastussetti on kätevä kuljettaa repussa mukana ja ottaa esille, kun on aika käsitellä saalista. Meiltä löydät laadukkaat, teurastuksen joka vaiheeseen sopivat veitsisetit, jotka kulkevat metsästysretkellä mukanasi näppärästi. Muutama veitsi ja teroitusväline on hyvä pitää mukana käden ulottuvilla käytännöllisessä, tietysti pistonkestävässä kotelossa. Työskentely kunnollisilla välineillä on tarkkaa ja nopeaa ja asianmukaisilla apuvälineillä on myöskin ilo käsitellä saalista.

Riistaeläimen käsittelyssä tarvitaan eri työvaiheissa erilaisia veitsiä. Esimerkiksi saaliin nylkemisessä on tylppä terä hyvä, sillä se ei vahingoita sisäelimiä niihin osuessaan, ja helpottaa samalla suolistamista sekä nahan nylkemistä. Hamarapuolen nylkykoukku auttaa saaliin avaamisessa. Paloitteluveitsen terä on huomattavasti pidempi kuin nylkyterän. Lihan irrottamiseen luista on joustavateräinen lihaveitsi paras työväline.

Terämateriaalina metsästäjän teurastusvälineissä käytetään useimmiten ruostumatonta terästä siksi, koska se on kestävää ja helposti puhdistettavaa. Puhdas vesi ja huolellinen kuivaaminen riittävät pitämään terän pitkään hyvässä kunnossa. Pinnoite teräksen päällä mahdollistaa terän liukumisen sujuvasti ja siististi. Settiin kuuluu myös veitsenteroitin, jolla pidät veitsesi huipputerävinä sekä aina käyttökuntoisina.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja