header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Vakuumipussit

kategoria_yleinen

Tilaa kalastus -ja veneilytuotteet nyt Happyangler.fi verkkokaupasta!
Siirry Happy Angleriin


alakategoria_ylakuva

Vakumointi eli tyhjiöpakkaaminen on helppo ja turvallinen tapa säilyttää ruokia. Tämän toimenpiteen ansiosta ruokaan ei muodostu sivumakuja jääkaapissa tai pakastimessa, minkä lisäksi tilaa säästyy huomattavasti verrattuna siihen, että ruokia pakattaisiin erilaisiin säilytysastioihin. Tyhjiöpakkaaminen parantaa myös pakastettavien elintarvikkeiden säilyvyyttä huomattavasti.

Vakuumipussissa elintarvikkeet säilyvät pitkään niin jääkaapissa kuin pakastimessakin. Vakuumipussien lisäksi tarvitset pakkaamisessa vakuumikoneen, jolla imetään ilmat pois pussista. Vakumoidun tuotteen voi lämmittää joko mikroaaltouunissa tai hauduttaa poreilevassa, mutta ei kuitenkaan kiehuvassa vedessä.

Vakuumipussit ovat erittäin laadukkaita ja uudenaikaisella teknologialla valmistettuja pusseja. Vakuumipussien materiaali on vahvuudeltaan erittäin kestävää elintarvikemuovia. Tästä turvallisesta muovista ei jää ruokiin makua ja nerokkaan muovimateriaalin ansiosta bakteeritkaan eivät pääse leviämään ruokiin. Useiden vakuumipussimallien toinen puoli on rasteroitu, minkä ansiosta voit nähdä pussin sisällön näppärästi sen lävitse. Näissä pusseissa toinen puoli on tummempaa materiaalia, joka suojaa tuotetta valolta ja UV-säteilyltä. Vakuuumipusseja voi käyttää uudelleen ja ne ovat konepesun kestäviä. Valikoimastamme löydät useita erilaisia vakuumipusseja, joiden ansiosta säilöt metsäretkilläsi keräämät herkut kätevästi ja fiksusti!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja