header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Valaisimet

alakategoria_ylakuva

Kun etsit metsästykseen tai retkeilyyn mukaan otettavia valaisimia, on Hong Kong tavaratalo, josta löydät etsimäsi! Täältä löydät kirjaimellisesti loistavat ja laadukkaat valaisimet, jotka valaisevat tulevat metsäretkesi tehokkaasti ja luotettavasti. Olipa kyseessä sitten metsästys, vaellus tai muu ulkoilu, retkelle lähtiessä liikkuva valonlähde on aina hyvä olla mukana.

Taskulamppu on hyvä pakata mukaan metsäretkelle

Taskulamppu on väline, joka on ehdoton mukaanotettava jokaiselle luontoon suuntautuvalle retkelle. Aina, kun on mahdollista, että retki venyy pitkälle iltaan tai jopa yön yli, taskulamppu on pakattava mukaan, sillä sen avulla selviää pimeällä ilman, että joutuu kompastelemaan ja arvailemaan sekä mahdollisesti myös loukkaantumaan pimeässä metsässä. Kaiken lisäksi taskulamppu vie repussa tai rinkassa tilaa vain vähän, joten se kulkee mukana vaivatta ihan vain kaiken varaltakin. Hong Kongin valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan taskulamput mukaan seuraavia retkiäsi valaisemaan.

Otsavalaisin valaisee pitäen kätesi vapaina

Monesti metsässä retkeiltäessä tulee eteen tilanteita, ettei käsiä ole riittävästi. Tällainen tilanne on esimerkiksi nuotion tekeminen ja sytyttäminen illan hämärässä. Otsavalaisin on nerokas keksintö, jonka avulla näet eteesi vaivatta, mutta vapautat samalla kätesi muuhun kuin valoa pitelemään. Otsalamppu on ehdoton hankinta jokaiselle mukavuutta arvostavalle luonnossa liikkujalle. Laadukkaat otsavalaisimet löydät kätevästi ja näppärästi Hong Kongin sivuilta.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja