header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

VHF-puhelimet ja tarvikeet

alakategoria_ylakuva

VHF-puhelin tai VHF-radio, jota kutsutaan puheradioksi, on radio, joka vastaanottaa ja lähettää viestejä VHF-taajuudella. Kansankielellä radiopuhelimeksi kutsuttu laite on oiva apuväline metsässä ja retkillä, ja sen avulla pidät helposti yhteyttä tovereihisi matkapuhelimen kuuluvuusalueen ulkopuolella.

Lyhenne VHF tulee englannin kielen sanoista ´very high frequency´, joka siis viittaa radiopuhelimen käyttämään erittäin korkeaan taajuuteen. Tämä alueväli kattaa 30MHz-300MHz taajuusvälin. Näistä aalloista puhutaan nimellä radioaallot. Näiden radioaaltojen kantama on maastosta riippuen 8-30 km, mikä on metsässä varsin menettelevä pituus.

VHF-radiopuhelimia hyödynnetään varsinkin meriliikenteessä lyhyen kantaman radioyhteysjärjestelmänä, ja niillä voikin muodostaa suoran radioyhteyden alukselta toiselle. Järjestelmä on kansainvälinen ja kattaa suurimman osan maailman yleiseen liikenteeseen varatuista rannikoista. Maalla käytettävät VHF-puhelimet eroavat merelle sopivista VHF-laitteista siinä, että näihin et tarvitse erityistä hallussapitolupaa. Kaikki VHF-puhelimemme ovat myös pienikokoisia sekä kätevästi mukana kannettavia.

Monissa VHF-puhelimissa on myös sisäänrakennettu GPS-järjestelmä, jotta pysyt aina kartalla siitä, missä liikut. Näin et eksy kovemmassakaan myrskyssä, vaan pääset turvallisesti perille. Tervetuloa Hong Kongiin VHF-puhelinten ostoon! Valikoimamme sisältää niin veneilyyn tarkoitettavia laitteita kuin pienempiäkin kannettavia laitteita.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja