header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

VHF-tarvikkeet

alakategoria_ylakuva

VHF-radiopuhelimet sekä koirien jäljitys- ja seurantalaitteet ovat osa nykyaikaista metsästystä ja luonnossa liikkumista. VHF-radiopuhelinten avulla pidetään yhteyttä jahtiporukan muihin jäseniin ja koiratutkan avulla voidaan seurata hirvikoiran tai ajokoiran liikkeitä. VHF-radiopuhelin tunnetaan myös nimillä jahtipuhelin ja metsästysradio ja puhelimiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita. Korkealaatuiset VHF-tarvikkeet räätälöivät VHF-radiopuhelimesi juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

VHF-tarvikkeista lisäantenni lisää radiopuhelimen kuuluvuutta ja kantavuutta. Antenniadapteri kiinnittää niin piiska-antennin, patukka-antennin, miniantennin kuin teleskooppiantenninkin VHF-radiopuhelimeen. Nappikuulokkeet soveltuvat hyvin metsässä liikkumiseen, sillä silloin VFH-puhelimen kaiuttimen ääni ei kaiu metsässä ja radioliikenne tapahtuu hiljaisesti korvakuulokkeiden välityksellä.

Nykyaikaiset VHF-tarvikkeet ovat kooltaan pieniä ja niiden muotoilussa on mietitty käyttäjien tarpeita. Hyvin istuvat VFH-radiopuhelimen kantovaljaat ovat tärkeät metsästyskäytössä, sillä talvisessa metsässä liikkuessa vaatteiden ja varusteiden tulee olla miellyttävät päällä. Vedenpitävät kuulokkeet ja VHF-radiopuhelinten kotelot suojaavat puhelinta haastavissakin olosuhteissa. Metsästys- ja vaelluskäytössä VHF-tarvikkeista lisäakut ja paristot ovat radiopuhelinten käyttäjien vakiovarusteita. VHF-radiopuhelinten akkujen lataamiseen voidaan käyttää verkkolatauslaitetta, autolaturia tai lataustelakkaa.

VHF-radiopuhelimet ja VHF-tarvikkeet soveltuvat hyvin muun muassa hirvenmetsästykseen. VHF-radiopuhelimen avulla puheviesti saadaan välitettyä jahtiporukan kaikille jäsenille samanaikaisesti. Marjastus- ja sienestysporukankin radiopuhelin tarvikkeineen pitää ryhmän kasassa ja hyvistä apajista voi välittää viestin helposti kavereille.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja