header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaasugrillit

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Suomalaiset suhtautuvat grillaukseen intohimoisesti - ehkä siksi, että grillikausi on niin lyhyt! Joka grillityypillä on omat, sen nimiin vannovat kannattajansa. Kaasugrillit kasvattavat koko ajan suosiotaan. Niiden suosio perustuu helppokäyttöisyyteen ja lämpötilan säätömahdollisuuteen. Kaasugrillit sopivat muun muassa retkelle, veneeseen, parvekkeelle ja muihin pieniinkin tiloihin. Pienien kaasugrillien lisäksi suosittuja ovat laavakivigrillit, kaasugrillivaunut ja erilaiset kesäkeittiöt. Hong Kongilla on laaja valikoima myös grilleissä, joten tule katsomaan, mitä meillä on sinulle tarjottavanamme.

Muistathan, että Klubilaisena grillailet kaasulla edullisesti koko vuoden. Kaasupullojen täytöt Klubilaisille -10% normaalihinnoista.

Liity Hong Kong Klubiin tästä.Nyt grillataan! Näin valitset oikean grillin


Tutustu valintavinkkeihin!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja