header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Nestekaasut ja nestekaasutarvikkeet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Hong Kong -tavarataloista löydät kattavan ja miellyttävän monipuolisen valikoiman erilaisia ja erimerkkisiä nestekaasuja. Tarjolla on vaihtopulloja, jotka sopivat moniin erilaisiin grilleihin useiden eri venttiilivaihtoehtojensa ansiosta. Hong Kongin erinomaisilla ja riittoisilla nestekaasuilla takaat grilliherkkujen maukkaan onnistumisen ja voitkin huoletta paistatella päivää aitona grillimaisterina, käristämisen ylipappina ja savustamisen osaavana asiantuntijana. Hong Kongin laadukkaat nestekaasut tarttuvat kätevästi grillaajan matkaan muita grillauksessa vaadittavia tarvikkeita tai varusteita Hong Kong -tavaratalosta hankittaessa. Tutustu myös kaasugrillivalikoimaamme.

Muistathan, että Klubilaisena grillailet kaasulla edullisesti koko vuoden. Kaasupullojen täytöt Klubilaisille -10% normaalihinnoista.

Liity Hong Kong Klubiin tästä.


Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja