header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Savustus

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Savukala tai savustettu liha ovat erittäin herkullisia ruokia. Savustaminen onkin erinomainen tapa kypsentää kalaa ja lihaa. Savu antaa kalalle maittavan savun aromin, jolloin savustettu kala tarvitsee mausteeksi vain suolan. Kalaa savustetaan perinteisesti savustuslaatikossa 20 - 60 minuuttia joko nuotion päällä tai grillissä, mutta kalaa voidaan savustaa myös esimerkiksi erilaisilla sähkösavustimilla - kuten Muurikka sähkösavustimella. Savustusaika riippuu kalan koosta sekä käytettävästä lämpötilasta. Savustuspöntön pohjalle on hyvä laittaa savustuspurujen lisäksi myös muutama sokerinpala tuomaan tummaa sävyä kalojen pintaan.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai tavarataloissa. Sähkösavustimet, savustuspöntöt, savustuslaatikot, savustuspurut ja muut savustustarvikkeet saat kätevästi tilattua Hong Kong -verkkokaupasta.

Nyt grillataan! Näin valitset oikean grillin.


Tutustu valintavinkkeihin!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja