header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kastelujärjestelmät ja kastelutarvikkeet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Kukkien, nurmikon ja pensaiden hoidossa on kaiken oltava kohdallaan, jotta piha tai puutarha saadaan kukoistamaan. Yksi tärkeistä palapelin palasista on kastelu, johon kannattaa panostaa, jotta kasvit säilyttävät elinvoimaisuutensa. Jotta kastelu sujuisi helposti ja vaivattomasti, on kastelutarvikkeiden oltava ensiluokkaisia ja helppokäyttöisiä.

Visiitti Hong Kongiin helpottaa koti- tai ammattipuutarhurin taakkaa, siltä meiltä saat asianmukaiset välineet, kuten letkut, sadettimet, suihkut, venttiilit, sadevesitynnyrit, ruiskut ja niissä käytettävät osat, kuten liittimet ja suuttimet.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja