header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Puutarhakärryt ja renkaat

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Työt puutarhassa sujuvat joutuisasti, kun työvälineet ovat parhaat mahdolliset. Puutarhavälineiden lisäksi mullan, ruohon, hakkeen, oksien ja muun kuljettamiseen tarvitaan asianmukaiset välineet. Käteviä kuljetusvälineitä kotona, mökillä ja puutarhassa ovat esimerkiksi perinteiset kottikärryt, joita on helppo käyttää ja säilyttää. Jotta ikäviltä yllätyksiltä säästyttäisiin, on hyvä pitää mukana myös tarvittavia vararenkaita.

Hong Kong tarjoaa kottikärryjen ulko- ja sisärenkaita huokeaan hintaan. Varmista töiden sujuvuus ja suuntaa lähimpään Hong Kongiin.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja