header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Puutarhatyökalut

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Suomen kesä on niin lyhyt, että puutarhanhoito on aloitettava jo varhain keväällä. Parasta jälkeä syntyy hyvillä työkaluilla, ja kaikki puutarhatyöt onnistuvat, kun haet puutarhatyökalut Hong Kongista. Nämä työkalut istuvat hyvin käteen ja niitä on miellyttävä käyttää.

Hong Kongin puutarhatyökaluja käyttämällä voit olla varma, että hallussasi on aina modernein tekniikka, paras muotoilu ja helpoin käytettävyys. Meiltä saat monipuoliset työkalut puutarhaasi: kuokat, lapiot, oksasakset, kottikärryt, haravat, kastelukannut ja paljon muuta tarpeellista.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja