header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Talvikunnossapito

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Lumen luonti on monelle välttämätön paha. Vaikka lumen luominen onkin tehokasta hyötyliikuntaa, moni haluaa homman vain nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Hong Kong on mukana asiakkaidensa arjessa ja tarjoaa kevyitä, käytännöllisiä ja ergonomisia lumityökaluja. Ne on suunniteltu vähentämään kehon rasitusta ja varmistamaan, että saat lumityöt tehtyä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Hong Kongin valikoimissa on nyt useita lumenluontiin sopivia työkaluja: lumikolia, lumentyöntimiä, lapioita ja jäärautoja. Lumityökalujemme avulla suoriudut päivittäisistä lumitöistä kunnialla.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja