header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Vesiautomaatit ja puutarhapumput

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Omakotitalo ja suuri piha on monen suomalaisen unelma. Kesäaikaan pihaa on mukava koristella kasvein ja suihkulähtein. Se vaatii runsaasti vettä ja veden sujuvaa kulkua paikasta toiseen. Tarvittavat välineet löytyvät tietysti Hong Kongista. Meiltä saat uppopumput ja puutarhapumput, vesiautomaatit, suihkulähdepumput sekä letkukärryt ja -kelat.

Pumput ja vesiautomaatit löytyvät Hong Kongista puutarhakoneiden ja -laitteiden joukosta. Meiltä löydät sopivat välineet pihan kasteluun, veden siirtämiseen ja kuljettamiseen sekä pihan somistamiseen.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja