brandpage_head

Abu Garcia - Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

Abu Garcia - kaikki tarpeellinen heitto- ja vetokalastukseen

Abu Garcia logo

Ruotsalainen laatuajattelu elää jokaisessa Abu Garcian tuotteessa, ja jatkuva yhteys Pohjoismaihin takaa sen, että Abu Garcian valikoimista löytyy täydellinen varustus myös suomalaiselle kalastajalle. Abu on alan edelläkävijänä myös kehittänyt luokituksen kalastusvälineille, joka auttaa valitsemaan kuhunkin tarkoitukseen sopivat välineet.

Katso koko Abu Garcian tuotevalikoima täältä!brandpage_main2

Abun hienomekaniikan perinne korostuu parhaiten hyrräkeloissa, jotka olivat yhtiön ensimmäinen kalastukseen tarkoitettu tuote. Ensimmäiset Ambassadeur-hyrräkelat tulivat markkinoille vuonna 1952, ja klassiset Ambassadeur-hyrräkelat ovat edelleen kalastajien suursuosikkeja ympäri maailman. Ambassadeur-keloja on myös uudempia mm. magneettijarrulla varustettuja malleja, jotka ehkäisevät tehokkaasti siimasotkuja, sekä erittäin pitkiä heittoja varten suunniteltuja malleja. Isoimmat Ambassadeur-mallit sopivat erinomaisesti vetouisteluun. Abun hyrräkelat ovat parhaimmillaan keskikokoisten ja suurten kalojen kuten hauen, kuhan, lohen ja taimenen pyynnissä.

Abu esitteli Cardinal-avokelat vuonna 1965, ja siitä lähtien ovat ne kuuluneet lajinsa arvostetuimpiin kaikkialla maailmassa. Avokelat ovat hyvin helppokäyttöisiä, ja sopivat kaikenlaiseen kalastukseen, ultrakevyestä (UL) raskaampaan heitto- ja vetouisteluun asti. Abu Garcian avokelavalikoimasta löytyy sopiva malli kaikenlaiseen kalastukseen Suomessa.
Abumatic-umpikelat ovat myös klassikko. Niitä on helppokäyttöisyydessään pidetty lähinnä lapsille sopivina, mutta myös varttuneet kalastajat nauttivat niiden käytöstä. Abumatic-kelat sopivat kevyempään ja keskiraskaaseen kalastukseen.

Diplomat-perhokelat ovat myös muodostuneet klassikoksi. Perhokalastajalle ne ovat varma ja mutkaton valinta, ja niihin ovat luottaneet tämän urheilukalastuksen kenties jaloimman muodon harrastajat ympäri maailmaa jo vuosikymmenien ajan.

Kaikkiin Abu Garcian keloihin löytyvät Abu Garcian valikoimista sopivat vavat: hyrrä- ja umpikelavavat, avokelavavat, sekä vetouistelu- , perho- ja onkivavat. Abu Garcian vapoja ja keloja voi myös ostaa valmiina setteinä, jolloin voi olla varma siitä että niiden yhdistelmä on sopivin mahdollinen.

Siima on kalastusvälineiden kriittisin osa. Laadukas siima auttaa pelastamaan pohjaan tarttuneet uistimet, sekä tietenkin saamaan unelmien saaliskalat kuivalle maalle! Täten laadukas siima maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Abu Garcian Abulon-siimat ovat vuosikymmeniä kuuluneet kalastajien vakiovarustukseen ympäri maailmaa. Siima on syytä uusia säännöllisin väliajoin, koska laadukaskin siima haurastuu käytössä. Usein kalastavat ovatkin omaksuneet hyvän tavan vaihtaa keloihinsa uusi siima joka kalastuskauden alussa.

Myös Abu Garcian uistimista on muodostunut klassikoita. Atom-lusikkauistin on hauenkalastajan suosikki niin merellä kuin sisävesilläkin. Reflex-lippauistin on tehokas monille eri saaliskaloille. Hi-Lo –vaaput ovat ainutlaatuisia uistimia, joiden uintisyvyyttä voidaan säätää liikuteltavan uintilevyn avulla. Ne ovat olleet suosittuja jo vuosikausia mm. hauen ja kuhan pyynnissä. Abu Garcin legendaariset turskapilkit, Sillen ja Lucas on myös palanneet valikoimiin.

Abu Garcia valikoimista löytyvät myös pienet, mutta tarpeelliset kalastuksen lisävarusteet kuten viehelukot ja perukkeet, sekä työkalut kuten kalastuspihdit, joilla irrotat uistimen helposti saaliin suusta.Katso koko Abu Garcian tuotevalikoima täältä!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja