brandpage_head

American Barbeque - Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

American Barbeque


Hong Kong -tavaratalojen ja verkkokaupan valikoimasta löydät American Barbequelta grillit ja monenlaiset grillaustarvikkeet joiden avulla aikaansaat grilliherkkuihin maukkaan ja ammattimaisen lopputuloksen helposti ja vaivattomasti. American Barbecue grillit sopivat aivan kaikkeen grillailuun – nämä helppokäyttöiset, ammattilaistarpeisiinkin sopivat grillit ovat siis nyt aivan kaikkien grilliruokaa ja grillaamista rakastavien saatavilla Honkkareista.

brandpage_main2American Barbecue -grillit valmistetaan niiden laadusta ja toiminnoista lainkaan tinkimättä sillä ajatuksella, että niiden puikkoihin hyppää yhtä mielellään niin ammattikokki kuin grillailun vasta-alkajakin. American Barbecue -kaasugrillit, joiden joukosta on hyvä valita omansa silloin, jos on tarkoitus grillata usein ja myöskin arkipäivisin, jolloin aikaa ei ole tuhlattavaksi asti. Kaasugrilli nimittäin syttyy näppärästi napinpainalluksella ja ainoa, mistä sinun tarvitsee huolehtia, on vaihtaa kaasupullo silloin tällöin – grillauskertojen tiheydestä riippuen. Lisäksi halutun lämpötilan saavuttaminen on kaasugrillissä helppoa, sillä grillin lämpötilaa voi helposti säätää myös grillauksen aikana.

Jos jotkut pitävät kaasugrilliä omaan elämänrytmiinsä sopivimpana ja aikaa säästävänä vaihtoehtona, toiset taas haluavat grillata silloin, kun heillä on aikaa paneutua prosessiin kiireettä ja tunnelmoiden. Esimerkiksi mökkeilyn tunnelmaan ja kiireettömään grillaukseen sopivat mainiosti retroa tunnetta mukanaan tuovat American Barbeque -hiiligrillit. Nämä grillit valmistavat aromikasta ja maistuvaa ruokaa hitaammin, mutta odottelu onkin osa hiilillä grillaamisen prosessia – hiiligrillistä nenään tulviva tuoksu mökin tai kodin pihalla on kerta kaikkiaan nostalginen ja miellyttäviä muistoja herättävä. Hiiligrilli vaatii tietystikin toimiakseen myös hiilet ja sytytysnesteet, ja nekin löydät kätevästi American Barbequen tuoteperheestä.

Tänä päivänä grillauksen rinnalla vahvasti suosiotaan on nostanut myöskin savustus. Jopa siinä määrin, että monet hankkivat kotiin tai mökille savustuspöntön. Mikäli et halua hankkia kokonaista savustuspönttöä, American Barbeque -savustusrasia on savustetusta grilliruoasta pitävälle ehdottoman näppärä tarvike, joka sijoitetaan kätevästi kaasugrillin sisään, jonka uumenissa rasiassa valmistuvat monet savuisat herkut. Savustusrasioiden lisäksi American Barbeque valmistaa myös monet muut grillaustarvikkeet, kuten grillihaarukat, grillipihdit ja varrastikut sekä näppärät grillausvälinesetit. Valikoistalöytyy myös grillauksessa hyvin tarpeelliset kertakäyttöastiat eli grillausalustat. American Barbeque kattaa siis tarjonnallaan aivan jokaisen grillaamiseen liittyvän tarpeesi tehden grillauksesta sekä helppoa, toimivaa että herkullista puuhaa!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja