brandpage_head

BLACK+DECKER - Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

BLACK+DECKER

Black+Decker logoYhdysvaltalainen Black+Decker on ympäri maailman laajalti tunnettu yritys, joka on tullut suuren yleisön tietoisuuteen ennen kaikkea sähkötyökaluistaan ja -tarvikkeistaan. Tämä jo vuonna 1910 perustettu yritys on kulkenut urallaan pitkän taipaleen, ja sen matkansa varrella kokoon keräämä ammattitaito ja osaavuus ovatkin aivan omaa luokkaansa. Blac+Decker on ammattimaisiin tarpeisiin vastaava tuotemerkki, joka tarjoaa tuotannossaan toimivat ja laadukkaat ratkaisut niin rakentamiseen, korjaamiseen, puutarhanhoitoon kuin moneen muuhunkin tarkoitukseen sopien.


Katso koko Black+Deckerin tuotevalikoima täältä!


brandpage_main2

Black+Decker tarjoaa valikoimassaan vaativan nikkaroijan tarpeisiin vastaavat suurien pintojen hiomiseen suunnitellut hiomakoneet sekä kulmahiomakoneet. Kulmahiomakone on laite, joka selättää muun muassa metallin, betonin, puun kiven ja muovin, mitä tulee tehokkaaseen hiontaan. Tuotemerkin tarjonnasta löytyy myös kaikki mahdolliset tarvikkeet hiomakoneisiin. Toinen rakennuksilla tarvittava tuotekategoria ovat pistosahat, puukkosahat ja sahanterät, jotka ovat näppärät apulaiset erilaisten materiaalien katkaisussa.

Black+Deckerillä on hallussa tietysti myös sirkkelit, pöytäsahat, pyörösahat ja pyörösahanterät. Näiden sähkölaitteiden avulla haluttu materiaali leikkautuu pyörivän terän avulla, ja koska sama luotettava tuotemerkki tarjoaa valikoimassaan myöskin vaihtoterät, Black&Decker -sirkkelin tai sahan hankinta on mitä järkevin ratkaisu. Sen lisäksi että Black+Decker akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet ovat rakentajan luottovälineitä, ne ovat myöskin jokaisen kotinikkarin apuvälineitä, joiden avulla taulut ja hyllyt saadaan kiinnitetyiksi seinille alta aikayksikön.

Black+Decker valmistaa käytännössä katsoen kaikki tarpeelliset rakennustyömaalla tarvittavat laitteet ja välineet, mutta sen lisäksi merkki on ehdoton valinta myöskin puutarhanhoitoon. Black+Decker ruohotrimmerit ovat kestäviä ja tehokkaita puutarhan apulaisia, joita on saatavilla monissa eri malleissa. Ruohonleikkuri on jokaiseen pihaan ja puutarhaan suorastaan itsestäänselvä valinta, mutta sen lisäksi myös trimmeri on ehdottoman tarpeellinen väline, jonka avulla voidaan viimeistellä ne alueet, jonne ruohonleikkuri ei ylety. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi kivetysten reunat ja pensaiden alukset. Puutarhan viimeistelyssä ja kohotuksessa tarpeen ovat monesti myös ppensas- ja oksaleikkurit, jotka löytyvät nekin tältä samalta luotettavalta ammattilaismerkiltä.

Kun nurmikko, pensaat ja oksat ovat sitten kunnossa, voikin alkaa keskittyä kasvattamaan puutarhaan uusia kasveja. Maan kääntämisessä tarpeelliset kuokat ja reikien poraamisessa maahan tarvittavat maakairat ovat puutarhurin apuvälineitä, jotka löytyvät Black+Deckerin valikoimasta. Samoin haravat ja harat sekä lapiot löytyvät saman tutun laatumerkin valmistamina. Black+Decker valmistaa myös puutarhaletkut, kasteluletkut, letkukärryt ja letkukelat, joiden ansiosta nurmikon ja puutarhan kastelu ja sitä kautta myös niiden kukoistaminen on turvattu. Tarvikepuolellaan Black+Decker valmistaa myös puutarhaletkun liittimet ja pikaliittimet, joita jokainen innokas kotipuutarhuri saattaa joutua silloin tällöin puutarhaletkuunsa vaihtamaan. Black+Decker sadettimet ja kastelupistoolit ovat tänä päivänä yhä yleisempi näky puutarhoissa, joiden kastelu on haluttu viedä aikaa säästävämmälle tasolle.

Olipa suunnitelmissa sitten kauniissa väreissään ja hehkuvassa vehreydessään loistava piha tai jonkin uuden rakentaminen, Black&Decker on nimi, jonka laatuun, kestävyyteen ja toimivuuteen voi aina luottaa. Anna satavuotisen kokemuksen omaavan merkin olla laajalla ja monipuolisella valikoimallaan oman rakenteilla olevan kotisi, autotallisi, vajasi, leikkimökkisi, puutarhasi tai mökkipihasi pelastaja. Black&Decker on takuulla merkki, joka tietää mitä tekee – tiesiväthän sen jo isovanhempamme.


Katso koko Black+Deckerin tuotevalikoima täältä!


Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja