brandpage_head

Bosch - Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

Bosch - Sähkötyökalut ja tarvikkeet

Bosch logo

Bosch-konsernin Power Tools -toimiala on maailman johtavia sähkötyökalujen, niiden tarvikkeiden ja mittalaitteiden valmistajia. Menestys perustuu innovaatioiden voimaan ja tiiviiseen kehitystahtiin. Bosch tuo vuosittain uusia tuotteita markkinoille, esimerkiksi sähkötyökaluja, tarvikkeita, mittalaitteita ja puutarhatyökaluja.

Nikkarointi Bosch-sähkötyökaluja käyttäen: harrastelijan työkalut, joita on hauska käyttää! Kunnostaminen, omien huonekalujen rakentaminen tai oman kodin kaunistaminen luovuutta käyttäen: Bosch Power Tools -harrastelijatyökalut rohkaisevat ideointiin ja saavat kodin remonttityöt sujumaan. Boschin innovatiiviset tekniset harrastelijaratkaisut takaavat käyttäjälle ainutlaatuisen käyttökokemuksen. Työkalut vakuuttavat korkealla laadullaan ja luotettavuudellaan, mutta ennen kaikkea helppokäyttöisyydellään.

Katso koko Garminin tuotevalikoima täältä!

brandpage_main2

Akkuteknologiasta & akkujärjestelmästä:

• Älykkäästi ohjattua energiaa jokaiseen projektiin
• Täsmällinen akkuenergian annostelu voiman ja nopeuden optimaalisen suhteen ansiosta
• Täydellinen akun, moottorin ja vaihteiston yhteensopivuus
• Sirullisella laitteella pystyt tekemään jopa 85 prosenttia enemmän töitä kilpailijoiden vastaaviin laitteisiin verrattuna

Boschin akkutyökalut on varustettu älykkään elektroniikan Syneon-sirulla. Tämä siru ohjaa akkuenergian syöttöä tarpeen mukaan: Kussakin työtehtävässä kierrosluvun ja vääntömomentin keskinäinen suhde säädetään optimaalisen sopivaksi ja laitteelle syötetään täsmälleen tarpeen mukainen energiamäärä. Näin akkutyökalut antavat aina optimaalisen voiman ja takaavat akun huippukestävyyden kaikissa työprojekteissa. Akun virransyöttö ei vähene akkuvarauksen laskiessa ja siksi Syneon-sirulla varustetut Bosch-akkutyökalut toimivat aina täydellä voimalla työn loppuun asti.

Maksimaalinen energiatehokkuus

Syneon-sirun ohella myös olennaisten komponenttien (esimerkiksi litiumioniakku, tehokas moottori ja lujatekoinen planeettavaihteisto) täydellinen yhteensopivuus takaa parhaan mahdollisen energiatehokkuuden. Näin Bosch-akkutyökaluilla pystytään tekemään yhdellä akkulatauksella jopa 85 prosenttia enemmän töitä kilpailijoiden vastaaviin laitteisiin verrattuna.

Uusin litiumioniakkujen sukupolvi

Luonnollisesti kaikissa Bosch-akkutyökaluissa käytetään kaikkein uusimpia litiumioniakkuja. Nämä akut ovat uskomattoman tehokkaita, kevyitä ja tilaasäästäviä. Ne ovat aina käyttövalmiita ja ladattavissa missä varaustilassa tahansa. Lisäksi ne kuuluvat joustavakäyttöiseen Power4All-järjestelmään, ts. yhtä akkua ja latauslaitetta voidaan käyttää kaikissa järjestelmän sähkö- ja puutarhatyökaluissa. Kotinikkarit voivat siis tehdä valinnan voimakkaan 18 V:n järjestelmän ja kompaktin 10,8 V:n järjestelmän välillä.

Power4All –akkujärjestelmä

Web special: https://www.bosch-do-it.com/fi/fi/harrastajat/power4all.jsp Nyt pääset vihdoinkin eroon akuista ja latauslaitteista, jotka eivät sovi toisiinsa ja vievät tarpeettomasti rahaa ja tilaa. Boschin Power4All-järjestelmillä yksi akku ja latauslaite sopivat kaikkiin laitteisiin!. Power4All sopii kaikkiin laitteisiin 10,8 V:n tai 18 V:n luokassa: Yksi ainoa akku toimii kaikissa kyseisen järjestelmän laitteissa ja vaihto käy käden käänteessä – uskomattoman helposti ja kätevästi. Nauti tehokkaasta työnteosta! 10,8 V:n tai erikoisvoimakkaalla 18 V:n teholla.

Mittalaitteet

Digitaaliset mittalaitteet ovat monipuolisia ja sisätiloissa entistä tärkeämpiä. Älä tyydy arvailuihin rakentaessasi tai remonttia tehdessäsi: mittaaminen on tarkkuustyötä. Pienen pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pielessä. Bosch-mittatyökalut eivät näytä vain mittaustuloksia, vaan voit myös hyödyntää niitä muistitoiminnon avulla. Porattaessa seinään varovaisuus on valttia: rakenneilmaiset näyttävät, missä jännitteiset johdot tai kupariputket kulkevat. Näin tiedät, missä voit porata turvallisesti. Bosch-etäisyysmittalaite hyödyntää pitkälle kehitettyä laserteknologiaa etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaamiseen. Digitaaliset mittatyökalut ovatkin innovatiivisia laitteita, joiden hankinta maksaa taatusti itsensä takaisin. Uudenaikainen elektroniikka tekee mittaamisesta helpompaa ja antaa manuaalista mittausta tarkemmat tulokset; esim. elektroninen kaltevuusmitta antaa tarkan kulmamitan. Rakenneilmaisimen avulla voit tarkistaa lisäksi ennen poraamista, onko seinän takana kaapeleita tai putkia. Laseretäisyysmittalaite laskee etäisyydet erityisen nopeasti ja tarkasti.

Ota huomioon elektronisia laitteita käyttäessäsi, että mittatyökalut on kalibroitava uudelleen voimakkaiden tärähdysten tai pariston vaihtamisen jälkeen sekä suurten lämpötilanvaihteluiden yhteydessä. Se tapahtuu joko painamalla käyttöpainikkeita tai automaattisesti. Erityisesti etäisyysmittalaitteet ovat riippuvaisia lämpötilasta. Hyvät laitteet huomioivat ilman lämpötilan mitattaessa.

Etäisyysmittalaitteista

Laser-etäisyysmittalaitteella mittaat helposti ja tarkasti etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet. Sinun tarvitsee vain kohdistaa tämän kätevän laitteen lasersäde. Napin painallus riittää, ja hetkessä sinulla on täydellinen mittaustulos. Käytännöllisellä etäisyysmittalaitteeella saat sisäänrakennetun kohdistusavun ansiosta pisteentarkat tulokset aina 50 metrin etäisyyteen saakka. Suureen mittatarkkuuteen ahtaissa nurkissa ja pienissä kulmissa voit hyödyntää takareunassa olevaa mittatikkua kulmamittauksiin: näin saat laseretäisyysmittalaitteella parhaat mittaustulokset. Kompaktissa laseretäisyysmittalaitteessa on lisäksi libelli, joka helpottaa laitteen kohdistamista.

Tarvikkeista

Bosch tarjoaa jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivat tarvikkeet. Boschin tarvikeohjelmasta löydät kaikki sähkötyökalujen tarvikkeet, jotka mahdollistavat ammattimaiset lopputulokset. Innovatiiviset tarvikkeet, jotka on optimoitu jopa tavallisuudesta poikkeaviin käyttötarkoituksiin. Ja hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja