brandpage_head

Daiwa tarjoaa kaiken tarpeellisen heittokalastukseen ja vetouisteluun

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

Daiwa

Daiwa kuuluu Japanin vanhimpiin kalastusvälinevalmistajiin. Kaikki Daiwa-tuotteet henkivätkin japanilaista laatua ja innovaatiota. Daiwa on valmistanut kalastusvälineitä lähes 60 vuoden ajan, ja kuuluu nykyään maailman suurimpiin alan yrityksiin. Daiwa-tuotteita käytetään kaikkialla kalastavassa maailmassa. Daiwan hyrräkelat, avokelat, umpikelat, niihin sopivat vavat sekä siimat ovat niittäneet mainetta puolueettomissa vertailuissa ja testeissä jo vuosikymmenien ajan. Mutta mikä tärkeintä, kalastajat ympäri maailman ovat itse havainneet ne käytännössä laadukkaiksi ja toimiviksi.

brandpage_main2

Daiwa on hyrräkelatekniikan edelläkävijä. Daiwa mm. esitteli magneettijarrulla varustetut hyrräkelat ensimmäisten joukossa maailmassa. Magneettijarru estää tehokkaasti hyrräkelojen siimasotkuja, ja siitä onkin tullut hyrräkelojen vakiovaruste. Daiwan Ryoga-kelaa voidaan pitää yhtiön hyrräkelamalliston lippulaivana. Siihen on koottu Daiwan hyrräkelatekniikan viimeisin osaaminen. Royga-hyrräkelalla onnistuvat pitkät heitot helposti ja ilman siimasotkuja. Ryoga-hyrräkelan vahva rakenne ja jarru riittävät suurempienkin saaliiden taltuttamiseen. Daiwalta löytyy myös useita muita hyrräkelasarjoja eri kalastajien vaatimusten ja budjetin mukaan.

Daiwan laajasta avokelavalikoimasta löytävät itselleen sopivan niin satunnaisesti kalastavat kuin vakavimmatkin harrastajat. Daiwan ensimmäinen tuote vuonna 1955 oli nimenomaan avokela, joten Daiwan kokemus näistä tuotteista on vertaansa vailla. Daiwan valikoima kattaa edulliset perusavokelat, alan viimeistä osaamista edustavat huippumallit ja kaikkea siltä väliltä. Minkä tahansa Daiwa-avokelan kalastaja valitseekin, voi hän olla varma sen laadusta ja toimivuudesta.

Umpikeloja on perinteisesti pidetty lapsille ja aloitteleville kalastajille sopivina niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Kuitenkin monet edistyneemmätkin kalastajat nauttivat umpikelojen käytön vaivattomuudesta ja hauskuudesta. Daiwan GoldCast-umpikelasarja on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä, mikä kertoo sen suosiosta kaikentasoisten ja kaikenikäisten kalastajien parissa.

Daiwan valikoimista löytyy luonnollisesti kaikkiin Daiwa-keloihin sopivat vavat. Daiwa-kela toimiikin parhaiten juuri sitä varten suunnitellun Daiwa-vavan kanssa. Daiwa on edelläkävijä myös vapateknologiassa ja on aina tuonut ripeästi markkinoille alan viimeisimpiä uutuuksia. Daiwa huomioi kalastajat kaikkialla maailmassa, ja tästä hyvänä esimerkkinä on vaikkapa Daiwan Procaster Predator –hyrräkelavapasarja, joka on suunniteltu suomalaisten hauenkalastajien tarpeisiin. Procaster Predator –valikoimasta löytyy sopiva vapa niin hauen heittokalastukseen kuin raskaampaankin jerkkaukseen ja vetouisteluun.

Avokelavapoja löytyy Daiwalta niinikään laaja valikoima. Parasta, mitä viimeisin vapateknologia tarjoaa on Daiwan Morethan-sarja. Morethan-vavoissa yhdistyvät huippuluokan materiaalit tarkoin harkittuihin yksityiskohtiin. Heittokalastuksen ”kuningaslajeihin” kuten lohen ja meritaimenen kalastukseen onkin Daiwa Morethan –avokelavapa lyömätön valinta. Muut Daiwan avokelasarjat tarjoavat sopivan vaihtoehdon kaikkiin eri kalastustilanteisiin kaikissa eri hintaluokissa.

Siimaa ostaessa ei pienelläkään budjetilla kalastavan kannata ruveta säästeliääksi. Laadukas ja vahva siima maksaa itsensä pian takaisin, kun sen ansiosta pohjaan tarttuneet uistimet voidaan pelastaa ja unelmien jättikala saada kuiville! Vahvimpia, monenlaiseen kalastukseen sopivia siimoja ovat punotut kuitusiimat, joita Daiwalta löytyy myös laaja valikoima. Daiwa-kuitusiimat ovat perinteisiä monofiilisiimoja vahvempia, joten samassa kestävyysluokassa on niillä mahdollista käyttää ohuempia paksuuksia. Näin kelalle mahtuu entistä enemmän siimaa, ja pienetkin uistimet uivat ohuemman siiman päässä houkuttelevammin.

Daiwan valikoimista löydät myös lujat ja käytännölliset haavit sekä tilavat tarvikelaukut, joissa kalastusvälineesi kulkevat mukana kätevästi ja turvallisesti.Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja