brandpage_head

Garmin - Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

Garmin - kaikuluotaimet, plotterit ja yhdistelmälaitteet

Garmin logo


Garmin on tämän päivän kehittyneimpien navigointi- ja viestintälaitteiden ehdoton edelläkävijä. Garmin valmistaa tuotteet, jotka tekevät niin ulkoilusta, kuntoilusta, autoilusta, ilmailusta kuin veneilystä helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Garminin menestyksen takana piilee innovatiivisten oivallusten lisäksi myös sen nerokas liiketoimintamalli. Kun kaikki tuotantoprosessit - niin suunnittelu, valmistus, markkinointi kuin varastointikin - tapahtuvat yrityksen sisällä, jokainen prosessi pysyy paremmin valvottuna, mikä puolestaan takaa maksimaalisen tehokkuuden niin laadussa, palvelussa kuin aikatauluissakin. Ja mitä tulee Garmin-tuotteiden innovatiivisuuteen, niiden muotoilu on tarkkaan harkittu palvelemaan käyttäjäänsä parhain päin jokaisessa tilanteessa, jolloin on tärkeää löytää perille kohteeseen.

Garmin valmistaa markkinoiden suosituimmat navigaattorit. Merkittyjen teiden sijaan luonnon varassa viihtyvien turvaksi on suunniteltu Garmin Käsi-GPS-laitteet. Nämä laitteet ovat turvallisuuden ylläpitäjiä olosuhteissa ja sijainneissa, joissa älypuhelin ei pysty muodostamaan yhteyksiä. Suorituskykyiset Garmin käsi-GPS:t ovat jykevärakenteisia, vedenpitäviä GPS-laitteita, joille riittää ”näkyvyys” taivaalle – olitpa sitten missä tahansa päin maapalloa. Laite kertoo sijaintisi nopeasti, tarkasti ja luotettavasti. Vaativilla ja vaihtelevilla vaellusreiteillä Garmin käsi-GPS-laite on ehdoton matkakumppani, ja oiva tapa harjoitella tulevia vaellusretkiä varten on ottaa uusi laite mukaan ja lähteä kokeilemaan sen nerokkaiden toimintojen avulla vaikkapa geokätköilyä.

Katso koko Garminin tuotevalikoima täältä!

brandpage_main2

Kun kalastus on intohimoista suurin, Garmin on luotettavin kalakaveri. Garmin kaikuluotaimet auttavat kalastajaa löytämään saaliskalat entistä helpommin ja kaikuluotaimeen voi myös merkitä kalapaikat, jotta ne löytyvät seuraavalla kerralla helposti ja aikaa viemättä. Lisäksi kaikuluotaimiin voi merkitä muun muassa veneramppeja ja satamalaitureita, mikä puolestaan auttaa takaisin lähtöpaikkaan löytämistä. Garminin kattavasta valikoimasta löytyy myös erityinen kannettava kaikuluotain pilkintään sekä erilaiset karttaplotterit ja yhdistelmälaitteet ovat veneilijöille kehitettyjä fiksuja ratkaisuja, jotka auttavat löytämään meriteitse helposti ja turvallisesti perille määränpäähän. Nämä kosketusnäytöllä varustetut laitteet pitävät sisällään sisäänrakennetut langattomat yhteydet sekä lukuisten sovellusten ja laitteiden yhteiskäytön. Kun suunnitelmissa on kulkea vesistöissä turvallisesti, karttaplotteri tai yhdistelmälaite täydentyy reissatessasi täydellisen tarkaksi oppaaksi, kun hankit siihen erikseen ostettavat Garmin kartat. BlueChart-karttakorttien joukosta voit valita useita erilaisia meri- ja järvikarttoja. Valikoimasta löytyy niin koko Pohjois-Euroopan kattava karttakortti kuin tiettyjä vesistöalueitakin, kuten vaikkapa Saaristomeren tai Pohjanlahden kortit. Näiden fiksujen karttojen avulla veneilijä saa käyttöönsä innovatiiviset, kohdeorientoituvat kartat, syvyyskäyrät yhden jalan tarkkuudella sekä parannellun automaattisen opastuksen. Tarkat merikartat näkyvät Garmin karttaplotterin tai yhdistelmälaitteen näytöllä perinteisten paperikarttojen muodossa. Garminin tuotannosta löytyy myös muuta vene-elektroniikkaa, kuten esimerkiksi WASPcam tasokiinnitys ja Garmin VIRB -laturit.

Olipa suunnistamisen ja perille löytämisen tarve minkälainen tahansa, Garmin on alan rautainen jättiläinen, jonka nimeen voit aina luottaa. Erämaan armoilla, missä älypuhelimen toiminnat lakkaavat tai heikkenevät, takuuvarmasti toimiva GPS-laite on monesti jopa elintärkeä matkakumppani. Monet Garminin navigointilaitteen käyttöönsä valinneet jäävät heti kerrasta merkkiuskollisiksi, eikä suotta – nämä laitteet ja niille suunnitellut tarvikkeet on kehitetty vastaamaan kaikkein vaativimpiinkin.

Katso koko Garminin tuotevalikoima täältä!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja