brandpage_head

Muurikka – Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

Muurikka

Muurikka logo


Muurikka sai yrityksenä alkunsa 1970-luvulla, kun perustajat kehittivät sittemmin klassikoksi muodostuneen muurinpohjapannun eli Muurikka-pannun. Kyseinen pannu sai alkunsa siitä, kun perustajat keksivät halkaista muuripadan, jotta saataisiin laajempi paistoalue. Yrityksen toiminta lähti liikkeelle tästä yksittäisestä pannusta, mutta toiminta on sittemmin laajentunut kattavaan valikoimaan erilaisia ulkoruuanlaiton ja grillauksen välineitä. Muurikka yhdistyi vuonna 2007 suomalaisen kattila- ja taloustarviketehdas Opan kanssa ja yhdessä ne muodostavat Opa Muurikka Oy:n.

Katso koko Muurikan tuotevalikoima täältä!

brandpage_main2

Perinteinen muurinpohjapannu on erittäin monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää avotulella, grilleissä sekä kaasupolttimilla. Perinteisen muurinpohjapannun lisäksi Muurikan valikoimissa on kattavasti erilaisia pannuvaihtoehtoja. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa pannuja, jotka soveltuvat esimerkiksi grillaukseen, wokkien valmistukseen tai paellan tekoon. Muurikan pannut sopivat niin perinteisille kuin eksoottisemmillekkin kokeille.

Grillauksen ystävälle on tarjolla vaihtoehtoja kaasu- ja sähkögrilleissä. Olipa vuodenaika mikä tahansa, Muurikan sähkögrilli on aina käyttövalmis. Sähkögrilli lämpeää nopeasti ja tasaisesti, ja on lisäksi helposti säädettävissä. Näin ollen monenlaisen ruuan valmistus on helppoa ja mielekästä. Sähkögrillissä voi käyttää esimeriksi Muurikka-pannua, jolloin ruuanlaiton vaihtoehdot senkun kasvavat. Kaasugrilli on myös erinomainen vaihtoehto kesän grillaushetkiin. Kaasugrillit ovat niin ikään tehokkaita ja nopeasti lämpeneviä. Lisäksi ne ovat jykeviä, joten raskaampienkin pannujen kanssa ruuanlaitto onnistuu vaivatta. Muurikalta löytyy myös erillisiä rengaspolttimia, joihin voi itse yhdistää haluamansa pannun.

Laadukkaat ja pieneen tilaan sopivat sähkösavustimet tuovat vaihtelua perinteiseen ulkoruoanlaittoon ja grillaukseen. Sähkösavustimet ovat monikäyttöisiä, sillä savupuruja käyttämällä laitteella voi savustaa, mutta ilman puruja laite toimii kätevästi paistavana uunina. Sähkösavustimia on kahta eri kokoa. Molemmat mallit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat heti käyttövalmiita. Muurikan sähkösavustimilla savustetun ruuan valmistus on todella helppoa. Tuotteet ovat taidokkaan suomalaisen suunnittelun ja valmistuksen aikaansaannosta. Perinteisten sähkösavustinten lisäksi valikoimissa on savustuslaatikko sekä pieneen tilaan menevä pyöreä Muurikka savustin.

Muurikan valikoimista löytyy hyödyllisiä grillaustarvikkeita, joiden avulla grillit ja pannut on helppo pitää hyvässä kunnossa ja näin varmistaa niiden mielekäs käyttö jatkossakin. Muurikan paistolastat ja pihdit sopivat apuvälineiksi vaativallekin grillaajalle. Muurikan grillihanska ja esiliina taas suojaavat käsiä ja vaatteita lialta ja kuumuudelta. Grillin puhdistus puolestaan hoituu kätevästi esimerkiksi Muurikan tehokkaalla ja ekologisella puhdistusaineella sekä grilliharjalla.

Muurikan vahva osaaminen ulkoruoan valmistukseen sopivissa tuotteissa vahvistui entisestään, kun yritys yhdistyi Opa:n kanssa. Yritys pyrkii jatkossakin tarjoamaan laadukkaita tuotteita suomalaiseen ruuanlaittoon pihoilla, terasseilla ja kesäkeittiöissä. Muurikka-tuotteet tuovat ihmisiä yhteen nauttimaan hetkistä herkullisen ruuan parissa.

Katso koko Muurikan tuotevalikoima täältä!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja