brandpage_head

Rapala – Hong Kong tavaratalot

header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

brandpage_main1

Rapala - vieheet, tekstiilit ja tarvikkeet

Rapala logo

Kuuluisten Rapala-uistinten tarina alkoi vuonna 1936, kun Lauri Rapala valmisti ensimmäisen vaappunsa, joka nykyään tunnetaan nimellä Rapala Original. Hyvin pian ensimmäisen vaappu-version julkitulon jälkeen taidokkaasti tehty yksilö sai laajasti suosiota ja niinpä pikku hiljaa yrityksen matka saattoi alkaa. Nykyään Rapala on osa Rapala VMC Oyj:tä, johon kuuluu myös muita alan tunnettuja brändejä. Rapala-konsernilla on vankka asema urheilukalastajien parissa ympäri maailmaa. Asiakkaita on yli 120 maassa. Rapala-uistimet ovat erittäin tunnettuja harrastus- ja urheilukalastajien keskuudessa. Rapala-konserni onkin maailman suurin sekä kolmihaarakoukkujen valmistaja. Tuotekehitys on merkittävä osa Rapala-konsernin toimintaa ja uusia tuotteita tuodaan markinoille säännöllisesti joka vuosi.

Katso koko Rapalan tuotevalikoima täältä!

brandpage_main2

Rapala on laajentanut tuotevalikoimaansa vieheistä myös muihin kalastustarvikkeisiin sekä vaatteisiin. Silti Rapala tunnetaan parhaiten laadukkaista ja monipuolisista vieheistään. Kalastajan on hyvä tietää, minkälaiseen kalastukseen viehettä on hankkimassa, sillä erilaisia vieheitä riittää. Esimerkiksi perinteinen vaappu liikkuu kalamaisesti tasaisen kelauksenkin aikana, kun taas jerkillä kalastaminen vaatii hieman enemmän taitoa, sillä jerkkiä käytettäessä pitää saada viehe uimaan epäsäännöllisesti kelaten sekä vavalla nykien. Myös pintavieheellä tai popperilla kalastaminen ovat hauskaa vaihtelua perinteiseen virvelöintiin. Vieheen valintaan vaikuttaa myös muun muassa se, mitä kalaa toivotaan saavan ja minkälaisissa vesissä kalastetaan. Vieheitä voi ostaa yksitellen tai useamman vieheen sarjoissa.

Rapala tarjoaa myös erinomaisia tuotevaihtoehtoja talvikalastukseen. Pilkkiessä vieheet ovat erilaisia kuin perinteisessä kalastuksessa, jossa viehe liikkuu enemmän. Rapalan valikoimista löytyy esimerkiksi useita eri tasapainopilkkejä, jotka sopivat niin kesä- kuin talvipilkkimiseenkin. Talvikalastuksessa on tärkeä ottaa myös huomioon kylmän sään tuomat haasteet. Rapalan tuotesarjaan kuuluu kalastajan varusteita, kuten lämpimät karvahattu ja talvisaappaat sekä kätevät kynsikkäät, joilla pilkin käsittely sujuu mukavammin. Jääkaira on luonnollisesti välttämätön varuste pilkillä ja Rapalalla onkin useita eri kairavaihtoehtoja, joista voi valita itselle sopivimman. Turvallisuuteen kannattaa myös panostaa, joten Rapalan jäänaskalit ovat suositeltava varuste pilkille lähdettäessä.

Rapalan tuotevalikoimaan kuuluu myös erilaisia työkaluja ja tarvikkeita, jotka ovat hyödyllinen lisä kalastureissulla. Esimerkiksi viehelaukussa tai kalapakissa tarvikkeet ja vieheet kulkevat paikasta toiseen turvassa ja järjestyksessä. Pihdit on kalastajan tärkeä työkalu, joilla voi esimerkiksi irrottaa koukun kalan suusta, katkoa siimaa tai säätää vaapun uintiliikettä. Onnistuneen kalareissun päätteeksi on tietysti mukava punnita saalis kalavaa’alla tai punnituspussilla. Innokkaimmat kalamiehet ja ruuanlaiton harrastajat voivat haluta valmistaa kalan heti luonnossa, jolloin fileiontiveitsi tai muu veitsi on oiva väline olla mukana.

Vaikka Rapala-konsernin laajentumisen myötä tuotevalikoima ja brändien määrä ovat kasvaneet, pyrkii yritys silti pitämään huolta tuotteidensa alkuperäisestä arvosta ja laadusta. Rapala haluaa sanalla sanoen pitää perinteistä kiinni.

Katso koko Rapalan tuotevalikoima täältä!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja