header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Autoshampoot, autovahat, muu korin pesu ja hoito

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Jokaisen autoilijan painajainen on auton korin ruostuminen. Se aiheuttaa pientä paniikkia nopeasti ja saa helposti tarttumaan hätäisiin keinoihin, jotka saattavat vain vahingoittaa koria entisestään. Mutta on olemassa toinenkin vaihtoehto. Jos sijoitat ruostetta tehokkaasti estäviin korinhoitokemikaaleihin, voit välttyä tältä kaikelta.

Ja jos ruostetilanne on tosiaan hyvin paha, on myös olemassa ruostetta irrottavia kemikaaleja, jotka voivat helpottaa tilannetta ja pysäyttää ruostumisen. Kaikki nämä ja monet muut mahtavat korinhoitokemikaalit saat Hong Kongilta!

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja