header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Lasinpesunesteet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Kun taitata kesällä pitempää matkaa on suositeltavaa varautua erilaisiin tilanteisiin. Saatat muistaa kaiken muun, mutta unohtaa erään huippukätevän tuotteen, lasinpesunesteen. Se ei ehkä tunnu mitenkään ihmeelliseltä asialta ennen kuin huomaat muutama sata kuollutta ötökkää tuulilasissa! Niitä et saa irti millään kevyillä saippualitkuilla.

Tätä varten Hong Kong tarjoaa tavarataloissaan monipuolisen kirjon erilaisia lasinpesunesteitä jokaiselle autoilijalle. Valikoimassa on taatusti tarpeeksi suuri tai riittävän pieni kanisteri lasinpesunestettä sinulle ja autollesi.

alakategoria_alalistaus

alakategoria_alakuva

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja