header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Muut autonpesu- ja hoitoaineet

kategoria_yleinen

Hyödynnä nyt avajaisetu ja tutustu Happyangler.fi -verkkokauppaan. Tällä koodilla: TOIMITUS-062019-VK toimituskulut 0€*

Tuotteiden toimituskulut veloituksetta* yli 20 € tilauksiin (mukaan lukien mahdolliset muut alennukset). Kampanja on voimassa 31.7.2019 asti vain Happyangler.fi -kalastusverkkokaupassa. *Ilmainen toimitus koskee noutoa Postin noutopisteestä, pakettiautomaatista, Matkahuollosta tai myymälästä. Huom: joillakin painavilla tai suurikokoisilla tuotteilla ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus ja siksi etu ei koske ko. tuotteita! Paketin nouto Postista tai Matkahuollosta on hinnaltaan normaalisti 6,90–10,90 €


alakategoria_ylakuva

Kesällä on monella odotettavissa olosuhteita, joissa auto altistuu todella pahasti kuralle ja muulle lialle, mikä tekee autosta sotkuisen näköisen sekä omiin että ulkopuolisten silmiin. Autosi alkaa myös ruostua, jos pidät sitä pitkän likaisena.

Kannattaakin lähteä ostoksille Hong Kongiin, josta löydät itsellesi laajan kirjon ja kasvavan valikoiman erilaisia puhdistus- ja kiillotusaineita, jotka saavat autosi kiiltämään kuin se olisi uusi. Miksi et siis ostaisi puhdistus- ja kiillotusaineitasi Hong Kongista ja laittaisi autoasi kiiltämään kuin tähti täyden kuun aikaan?

Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja